OSTAO BEZ GOMILE NOVCA: Dobio na kladionici, a onda napravio najgluplju moguću stvar!

Facebook

Sliku dobitnog listića objavio je na Fejsu, a jedan maloljetnik iskoristio je situaciju.

Jedan Belomanastirac (27) ostao je bez svog zgoditka u kladionici nakon što je sliku dobitnog listića objavio na Fejsu. Jedan maloljetnik iskoristio je situaciju i ukrao mu novac.

Dobitnik je ostao neugodno iznenađen kada nije mogao podići svoj novac u jednoj kladionici u Belom Manastiru. Umjesto da mu isplati približno 1400 kuna, koliko je pisalo na listiću, djelatnica u kladionici rekla mu je da je novac već isplaćen. Ni od nje ni od središnjice tvrtke nije mogao saznati tko je novac podigao, a slučaj se rasvijetlio kada je sve prijavio policiji, prenosi Net.hr.

Neoprezni mladić je dobitni listić prije isplate fotografirao i objavio na društvenoj mreži. Njegovu objavu vidio je jedan maloljetnik koji je prepisao broj listića i kod te potom obavio isplati na nepoznati račun, jer svoj kao maloljetnik još ne može imati.

Kladioničari pojašnjavaju da je kladionica u kojoj se kladio Belomanastirac kao novinu uvela brzu uplatu na vlastiti račun. Na taj način dobitnik ne mora dolaziti u kladionicu već može kod i dobitni broj upisati na svoj internetski račun otvoren u kladionici i kladiti se putem interneta. Pritom vjerojatno nisu ni razmišljali da će dobitnici na društvenim mrežama objavljivati dobitne listiće i tako nekomu pružiti priliku da prisvoji tuđi novac.


Komentari