Organizira se prosvjed na Jelačićevom trgu ‘NE ŽELIMO TERORIZAM U HRVATSKOJ’

Facebook

Iz sata u sat na društvenim mrežama sve je više nezadovoljnih hrvatskih građana zbog dolaska sirijskih izbjeglica na naše prostore.

Nakon što je pokrenuta peticija za zatvaranjem hrvatskih granica izbjeglicama koja je u svega nekoliko sati zaradila preko 2 tisuće pristaša, a za subotu 19. rujna najavljen je i prosvjed na središnjem zagrebačkom trgu.

”Naša organizacija i neformalna udruga odlučila je da će se biti protiv puštanja terorista i svega što donose ne izbjeglice, već namjerno poslani ljudi u Europu da islamiziraju naš kontinent. Hrvatska je uvijek bila zid, bit će i opet. Mi u subotu organiziramo prosvijed protiv prihvačanja, jer ne želimo terorizam u Hrvatskoj. Dovoljno je što imamo teroriste na čelu države, još da uzimamo i teroriste koji rade zlo krščanima. Mi ne damo našu Domovinu i stoga, ćemo u subotu u 13:00 poslati snažnu poruku sa Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu danisu dobrodošli. Zato sve koji su spriječeni neka se organiziraju po svojim gradovima i da budemo jedinstveni.


Komentari