Organizatori koncerta Justina Biebera priredili veliko iznenađenje djevojčici Elmi iz Gunje

Facebook

Blagdani su vrijeme darivanja, tako je i ovu djevojčica iz Gunje dočekao fantastičan poklon.

Elma Kovačević desetogodišnja djevojčica iz Gunje i velika obožavateljica Justina Biebera pamtit će zauvijek iznenađenje koje ju je dočekalo u srijedu nakon dolaska iz škole. Naime, Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta Justina Biebera u Zagrebu, nakon dirljivog priloga na RTL televiziji o stanovnicima kontejnerskog naselja u Gunji, odlučio je u duhu ovog vremena darivanja pokloniti Elmi tri ulaznice za koncert njezinog najdražeg pjevača.

thumbnail-bcd212da6c225150b1859beb8d3ecd0f_view_article
rtl.hr

U upečatljivom televizijskom prilogu o obiteljima koji već drugu godinu provode u kontejnerskom naselju zbog strašnih poplava koje su pogodile istočnu Hrvatsku u svibnju 2014. godine, ispričana je i priča djevojčice Elme i njezine obitelji koja još uvijek čeka završetak gradnje i povratak u vlastiti dom. Elma je pokazivala svoj kalendar s fotografijama Justina Biebera, a kako bi joj bar malo uljepšali vrijeme koji provodi s roditeljima u malenom kontejneru površine svega 12 kvadrata, organizatori koncerta ove svjetske megazvijezde odlučili su joj prirediti najveće iznenađenje u životu – poklonili su joj ulaznice za koncert njezinog idola Justina Biebera.
Podsjećamo, veliki koncert Justina Biebera održat će se 9. studenog, 2016. godine u Areni Zagreb. Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1.465 kuna, dok Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.

O AEG LIVE:

AEG Live, divizija je losanđeleske tvrtke AEG, orijentirana na sve aspekte izvedbi suvremene glazbe uživo, poput koncerata, turneja, festivala te posebnih glazbenih događanja. AEG Live ima 17 ureda te posjeduje li upravlja s 35 koncertnih lokacija.

O tvrtki MPG Jugoistočna Europa – Trenuci nadahnuća

Tvrtka MPG osnovana je 1997. u Zagrebu kao prva agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji te godišnjom zaradom preko 15 milijuna eura i s 350 stalnih zaposlenika. MPG godišnje organizira više od 3.000 događanja uključujući Poreč Major – FIVB turnir u odbojci na pijesku (dobitnik nagrade Zlatna koza za najbolji event u Istri 2015. godine), MicroSoft WinDay’s vodeća regionalna tehnološko poslovna konferencija, Coca-Cola FIFA prvenstvo u nogometu (s više od 40 000 posjetitelja) i mnoge druge. Od 2004. godine MPG Live organizira te promovira lokalna, regionalna i međunarodna glazbena događanja i festivale uključujući Umagination, Big Beach i festival Ultra Europe, najveće regionalno međunarodno glazbeno događanje s preko 150.000 posjetitelja iz više od 143 zemalja. Festival Ultra Europe dobio je prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice za Turistički događaj 2015. godine. MPG prepoznaje potencijal u predstavljanju Hrvatske kao svjetske pozornice za međunarodna događanja, odnosno World Stage for International Acts te nastavlja razvijati glazbenu industriju u Hrvatskoj podupirući i promovirajući vodeće izvođače da nastupaju upravo u toj regiji. MPG nastoji stvoriti TRENUTKE NADAHNUĆA za kojima ljudi tragaju. Više na: www.mpg.hr

O Atlasu – ekskluzivnom partneru koncerta Justina Biebera u Zagrebu

Turistička agencija Atlas najveća je tvrtka za destinacijski menadžment u Hrvatskoj i regiji, s preko 90 godina poslovanja u turističkom sektoru. Klijentima nudi cjelokupnu uslugu za bezbrižan boravak u Hrvatskoj i regiji – smještaj, prijevoz, izlete u Hrvatskoj i regiji, krstarenja, grupe i ture, kao i organizaciju poslovnih konferencija, team buildinga, tematskih događanja, organizaciju poslovnih putovanja (corporate), charter programe za područje Mediterana, autobusne i city- break ture diljem Europe, turističke paket aranžmane na egzotičnim destinacijama, krstarenja, skijaške aranžmane


Komentari