OREŠKOVIĆ OVO NIKAKO NE MOŽE SAKRITI: Ove fotke dokazuju pravo stanje u kojem se nalazi (FOTO)

Patrik Macek/PIXSELL

Iako smo ga do sada navikli gledati samouvjerenog i opuštenog, premijer Tihomir Orešković danas se nalazi u potpuno drugačijem raspoloženju.

Upravo danas će Hrvatski sabor odlučiti o sudbini predsjednika Vlade RH Tihomira Oreškovića.

”’Što se tiče navoda da sam traženjem ostavke potpredsjednika izgubio povjerenje onih koji su me izabrali – neizvijesnost da je Karamarko u sukobu interesa postala je prevelik teret za ovu Vladu. Apeliram na osobnu odgovronost pojedinaca kao temljo načelo”, kazao je Orešković u svome govore te otkrio kako trenutak u kojem je počeo raditi na rješenju spora INA MOL, postaje teret pojedincima unutar HDZ-a.

Međutim, fotografije uhvaćene netom prije održavanja govora pred saborskim zastupnicama, pokazuju kako je Orešković vidno zabrinut zbog nastale situacije te kako je svjestan da je njegova budućnost sada isključivo u rukama saborskih zastupnika.

16.06.2016., Zagreb - U Saboru je na prijedlog HDZ-a pocela rasprava o opozivu premijera Oreskovica. Vlado Orepic, Bozo Petrov, Tihomir Oreskovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Tihomir Orešković većinu vremena gleda u pod i nervozno promatra saborsku raspravu. Pogreške u govoru, oklijevanje i česte znake neki su od prvih znakova prisutnosti nervoze kod govornika.

16.06.2016., Zagreb - U Saboru je na prijedlog HDZ-a pocela rasprava o opozivu premijera Oreskovica. Vlaho Orepic, Bozo Petrov, Tihomir Oreskovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

”Umjesto da raspravljamo o gospodarstvu raspravljamo protiv mene. Optužbe protiv mene su teške i moja je dužnost da se očitujem u ovom časnom domu. Svi navodi protiv mene su lažni”, rekao je Orešković koji možda, broji posljednje trenutke kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Kako je izgledao Oreškovićev govor, pogledajte u nastavku:

>>> VELIKA ANALIZA: KARAMARKA ODAO GOVORA TIJELA! Šef HDZ-a ovime otkrio više od planiranog (FOTO)

>>> KAKAV JE OVO KRALJ! Šprajc u potpunosti uništio Karamarka, Petrova i Oreškovića


Komentari