ONA ĆE UGROZITI MNOGE POLITIČARKE: Fatalna mlada HDZ-ovka krenula u pohod na vrh

Facebook

Došla je ispod radara, a mogla bi postati velika politička zvijezda.

Već nam je svima poznato kako se naše vodeće stranke dobro popunjavaju mladim ljudima unutar svojih redova. Mladeži HDZ-a i SDP-a broje na tisuće članova, ali zapravo malo tko od njih uspije izgraditi značajnu političku karijeru. No, tu i tamo neka iskra zasvijetli i stvori se potencijalna velika politička zvijezda. Upravo to bi se moglo dogoditi s mladom Lovrećankom, 26-godišnjom Anitom Nosić. Inače članica stranke na vlasti, HDZ-a, prelijepa Anita preuzela je veliku odgovornost načelnice općine Lovreć.

Preuzela veliku odgovornost

Naime, imenovanjem Ante Babića, dosadašnjeg načelnika općine Lovreć i saborskog zastupnika u prošlom mandatu Sabora, za zamjenika ministrice Ministarstva socijalne skrbi i mladih Bernardice Juretić, ostavilo je praznim mjesto načelnika te općine. Kako je obnašanje ovih dvaju funkcija nemoguće, Babić je svoje mjesto prepustio svojoj zamjenici Aniti Nosić koja je tu funkciju do tada obavljala volonterski. Nosić je tako postala prva žena na čelu neke jedinice lokalne samouprave na području Imotske krajine od njezina utemeljenja sredinom devedesetih godina. Tim imenovanjem je postala i prva žena na visokoj funkciji u općini koju inače čvrsto drže muškarci, a tu će dužnost obnašati do sljedećih lokalnih izbora.

lovrec.hr
lovrec.hr

Krenula stopama slavnijih političarki

Možda se ova funkcija mnogima čini bezazlenom, da ne kažemo i nevažnom, no, ovo je odlična startna pozicija za gradnju političke karijere. Anita je dolaskom na ovu poziciju podigla dovoljno interesa za svojim imenom, a nije joj na odmet i prirodna ljepota zbog koje bi itekako mogla puniti medijski prostor, a svaki publicitet je dobar publicitet. To barem mogu potvrditi i mnoge naše slavnije političarke, kao Josipa Rimac, Milanka Opačić, Ingrid Antičević, Margareta Mađerić i naravno, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koje su osim svojim radom, javnost privukle i atraktivnim izgledom, odjevnim kombinacijama i stilom. No, kako ne se ne bi ispostavilo da će Anita karijeru graditi samo na ljepoti, ona je svoj zanat već, kao što smo kazali, ispekla na zamjeničkoj poziciji koju je obnašala od svibnja 2013. godine., tako da je već vrlo dobro upoznata s obvezama i poslovima koje ju čekaju.

Nova HDZ-ovka u usponu

Inače, Anita Nosić rođena je 1989. godine, a osim što se može pohvaliti izvanserijskom ljepotom, Nosić se može pohvaliti uspješnim fakultetskim obrazovanjem, naime, završila je informatički menadžment na Visokoj poslovnoj školi Minerva u Dugopolju. Iako je još mlada, nema dvojbe da bi jednoga dana mogla biti pozvana na neku višu političku funkciju jer već za sobom ima dovoljno iskustva, a treba u obzir uzeti i činjenicu kako joj je bivši šef sada na visokoj funkciji unutar ministarstva. Lako bi se na koncu moglo dogoditi da ju bivši šef nagradi i nekom većom, značajnijom političkom funkcijom. Kako god se okrenulo, vjerojatno smo dobili novu HDZ-ovku u usponu koja bi mogla svojim radom, jednog dana, dogurati do vrha.

anita nosić
Facebook

>>> OPAČIĆKA DOBILA KONKURENCIJU: Evo tko je fatalna HDZ-ovka koja je na tren ušutkala Sabornicu (FOTO)

>>> MARKANTAN HDZ-ovac POKORIO DRUŠTVENE MREŽE ‘Njega želimo za premijera!’ (FOTO)

>>> ZBOG NJE KARAMARKU NITKO NE SMIJE PRIĆI: Evo tko je tajnovita brineta o kojoj mediji šute (FOTO)

>>> BEZ NJE BI MNOGI BILI IZGUBLJENI: Zgodna novinarka čuva tajne moćnih političara (FOTO)

 


Komentari