OGLASIO SE MIRKO MIOČIĆ NAKON SKANDALA S LAŽNOM SMRĆU: ‘Nazvala me jedna ljubazna gospođa. Bio sam u šoku’

Screenshot

“Nazvao me jedan prijatelj i rekao mi kako je od nekoga čuo da sam umro. Bio sam u šoku. Onda su se zaredali pozivi”, kazao je Miočić.

Drugi dan otkako su HRT, Nova Tv, a potom i brojni drugi mediji, javnosti obznanili kako je preminuo ugledni kvizoman Mirko Miočić, oglasio se i on osobno. “Nazvao me jedan prijatelj i rekao mi kako je od nekoga čuo da sam umro. Bio sam u šoku. Onda su se zaredali pozivi”, kazao je legendarni kvizoman Mirko Miočić.  Kaže da je tijekom večeri primio desetke poziva od rodbine i prijatelja iz svih dijelova Hrvatske, prenosi Telegram.

“Shvatio sam da je ta morbidna informacija poprimila ogromne razmjere. U početku sam bio uznemiren, a kasnije mi je sve postalo smiješno. Najviše me pogodilo kad je, oko 19 sati, vijest o mojoj smrti prenio HRT-ov portal”, kaže Miočić. Najviše se uplašio kako će vijest primiti 84-godišnja majka, koju je njegov brat na vrijeme pripremio za brojne pozive.

Lažnu vijest objavila Nova Tv, pa onda ostali

“Ja sam živ i zdrav. Trenutačno se nalazim u KB Dubrava. Jučerašnja situacija najbolje se može opisati riječima jedne, pomalo banalne, pjesme Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote“, pojasnio je Mirko.

Vijest o njegovoj smrti najprije je objavljena u najavi Vijesti Nove TV, koje su na programu bile u 17 sati. Mirko Miočić je u to vrijeme iz svoje bolničke sobe pratio vijesti HRT-a i kako kaže, za svoju smrt doznao od prijatelja, inače liječnika iz Zadra.

Nitko nije došao provjeriti je li živ

Danas ujutro primio je poziv s Nove TV. “Nazvala me jedna ljubazna gospođa, kojoj sam zaboravio ime i ispričala mi se ispred cijele televizije. Objasnila mi je da su vijest o mojoj smrti dobili od izvora kojem su inače vjerovali, ali je ovoga puta očito bio u krivu. Zaletjeli su se, nisu ga provjerili i napravili su grešku”, kaže Miočić.

Naglasio je i kako ga smeta što baš nitko od novinara nije provjerio vijest. “Jasno mi je da nisu zvali mene, jer su smatrali da sam mrtav, ali valjda su prije objave mogli kontaktirati bolnicu ili nekog člana moje obitelji”, požalio se Mirko.

Uskoro izlazi iz bolnice

Miočić je završio u zadarskoj bolnici zbog komplikacija uzrokovanih dijabetesom, a trenutno se nalazi u zagrebačkoj KB Dubrava gdje se liječi terapijama barokomore. “Liječenje pokazuje dobar efekt i nadam se da ću kroz 20 do mjesec dana napustiti bolnicu. Televizijska sezona polako se bliži kraju, ali ja se nadam da ću se od jeseni ponovno naći na malim ekranima”, zaključio je Miočić.

>>> PRAVA ISTINA O STANJU MIRKA MIOČIĆA: Nalazi se na liječenju u Zagrebu, evo što se zapravo događa


Komentari