OGLASIO SE LALOVAC: ‘Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem’ (VIDEO)

Facebook/Boris Lalovac

Tončika Anastasia, bivša supruga SDP-ovog Borisa Lalovca i nekadašnjeg ministra, u emisiji Osječke televizije iznijela je ozbiljne optužbe na njegov račun.

Naime, pred kamerama je kazala da ju je Boris Lalovac fizički zlostavljao, a zbog obiteljskog ga je nasilja u rujnu 2016., nekoliko dana nakon održavanja Parlamentarnih izbora, prijavila policiji, budući da nije htjela utjecati na ishod izbora.

SDP se oglušio na vapaj Tončike Anastasije

Obavijestila je, kako je kazala u Osječkoj emisiji, tadašnji vrh SDP-a: Zorana Milanovića, Milanku Opačić i Igora Dragovana. Dragovan je kazao da s njom nikad nije komunicirao, a Milanka Opačić bila je nedostupna. Ukratko, nitko od nadležnih iz stranke nije na ovo reagirao.

Iz Ureda za odnose s javnošću SDP-a prvotno je poslano priopćenje da će Boris Lalovac dati izjavu za medije u Splitu danas u 10:30 u prostorijama stranke, no presica je otkazana na savjet odvjetnika radi zaštite malodobnog djeteta.

Boris Lalovac, poručuju iz SDP-a, očitovat će se tijekom prijepodneva priopćenjem koje će poslati medijima.

Podsjećamo, Tončika Anastasia gostovala je i kod Velimira Bujanca te je u Bujici emitiran prilog u kojem se čuje svađa između bivšeg ministra financija, SDP-ovca Borisa Lalovca i njegove sada bivše supruge Tončike Anastasije Lalovac.

‘Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem’

“Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javng djelovanja.

Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima.

Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem”, kazao je za Dnevnik.hr Boris Lalovac.


Komentari