ODLIČNA NOVOST U HŽ-u: Kupite ili rezervirajte kartu za vlak putem interneta

Youtube/Screenshoot

Modernizacija Hrvatskih željeznica.

Kartu za vlak od utorka 6. rujna moguće je kupiti ili rezervirati putem interneta, a plaćanje se obavlja karticom: American Express, Visa, MasterCard i Maestro.

Zasad se na ovaj način mogu kupiti karte samo za unutarnji promet. Kartu kupljenu putem interneta putnici mogu ispisati ili kondukteru i kontroloru pokazati potvrdu na zaslonu svog pametnog telefona.

Postupak kupovine vozne karte putem interneta je lagan i jednostavan. Potrebno je samo odabrati polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika.

Informacije i pomoć pri kupnji vozne karte putem interneta možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060/333-444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 378 2583 i *VLAK ( *8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-pošte [email protected] u razdoblju od 5 do 23 sata.

Uvjete prodaje karata putem interneta možete pročitati ovdje.

Tijekom mjeseca rujna građani će moći besplatno preuzeti aplikaciju HŽPP karte, a na većim kolodvorima bit će postavljeni kartomati na kojima će se karte kupovati koristeći kartični način plaćanja.


Komentari