OBRUŠAVANJE NA NEISTOMIŠLJENIKE: Danijela Dvornik izvrijeđala vjernike, ostavila im šokantnu poruku (VIDEO)

Marko Prpic/PIXSELL

Pjesma ”Želim živjeti” koja je posvećena svakom začetom djetetu doslovno je dirnula u živac Danijelu Dvornik koja je kolegama s estrade ostavila žestoku poruku.

Neka od najvećih imena s hrvatske estrade udružile su snage i opjevale svu ljepotu ljudskog života te vrijednosti svakog čovjeka, ma koliko on malen bio. Tako su Nina Badrić, Shorty, sestre Ivana i Marija Husar, Alan Hržica uz bend duhovne glazbe Emanuel poklonili svim budućim generacijama pjesmu koja slavi život, no čini se kako je njezin sadržaj ipak naišao na one koji su se zbog iste našli uvrijeđeni.

Tako je Danijela Dvornik putem Facebooka uputila žestoku kritiku na račun spomenutih pjevača gdje su se u kratko vrijeme oglasili mnogi njezini istomišljenici koji također smatraju kako je ovo ”sumrak Hrvatske jer se vjera koristi za sve i svašta pa i za dobivanje publike”.

Daniejla Dvornik (1)

”’Ne mogu vjerovati da danas kad ženama nije nimalo lako, jer uza sve obaveze koje imaju, najmanje imaju vremena za sebe, da im se dira i u to pravo, pravo na pobačaj. Živimo u 21. stoljeću, a vjera nam se nameće na svakom koraku. Ne dijelim te iluzije i zbog svega toga što se danas događa, ponekad se osjećam kao ugrožena manjina. Ja se oslanjam na samu sebe, ne namećem svoje svjetonazore drugima. Ovo četvero što pjevaju protiv pobačaja nisu mi ništa bolji od onih ljudi što s transparentima ‘dolje abortus’ protestiraju ispred bolnice Sveti Duh. Ništa me danas što se događa u Hrvatskoj nažalost ne iznenađuje, pa ni ova pjesma. Ali me rastužuje. Umjesto da se borimo za ženska prava, da ženama bude bolje, evo što imamo. To mi je apsurdno. Pozivati se na duhovnost i pjevati o nerođenoj djeci, to je dno dna’, rekla je Danijela za tportal.

Tisuće prekinutih djetinjstva i na kraju krajeva ljudskog života tema je koja će se rado ostavljati za tzv. ‘vjerske fanatike’ jer zašto bi u 21. stoljeću postojao netko tko iznad svega, priznaje Sveto pismo prije svakog svjetovnog zakona? Zašto ne kritizirati šačicu hrvatskih estradnjaka koji su se usudili promovirati život kada se raja ionako pali na seks, drogu i rock’n’roll? Tu i tamo koji primitivac neka pogleda ovaj spot i promisli o tome – nečemu. Nećemo ni pisati o čemu – da ne bi ispali oni koji na tome zarađuju klikove. Tragično.


Komentari