Novi udarac na preskupe jadranske restorane: ‘Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj!’

Photo: Filip Brala/PIXSELL

Najnovija pritužba ne odnosi se na račun i cijene.

S početkom ljeta i turističkom sezonom, s obale nam uredovno stižu pritužbe na račun cijena u preskupim jadranskim restoranima. Tako je Masterchief Nikola Lesar već danima u ratu s rapskom konobom Paradiso, dok je Dubrovnik već izlizana priča.

Međutim, najnovija pritužba ne odnosi se na račun i cijene. Dapače ovaj Hrvat iz dijaspore čak je želio ostaviti poveću svotu novaca u jednom zadarskom restoranu, no sam vlasnik restorana mu nije to dozvolio!

Naime, Stjepan je s obitelji posjetio restoran “Špajza” u Zadru te je uz večeru odlučio naručiti butelju vina. Njegove namjere “sabotirao” je vlasnik restorana odbivši ga poslužiti uz obrazloženje kako se u spomenutom restoranu jede, a ne pije.

Stjepan je svoju ogorčenost ovim događajem podijelio na društvenim mrežama. Zanimljivo, na TripAdvisor u opisu navedenog restorana stoji podatak kako se alkohol poslužuje, što je vidljivo i na objavljenim fotografijama.

TripAdvisor
TripAdvisor

“Ovo se može dogoditi samo u je*enoj Hrvatskoj. Dođem s obitelji u Zadar u restoran pod imenom “Špajza”, naručimo butelju od 100e i vlasnik nas odbije poslužiti jer je to rsetoran u kojem se jede, a ne pije. Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj. Opet se Hrvati pokazali.”, napisao je.

Za komentar o navedenom događaju upitali smo i sam restoran putem maila budući da na telefonske pozive nisu odgovarali. Njihov odgovor objaviti ćemo po primitku.

Komentari

Komentari

loading...