BIG BROTHERA SE VRAĆA U HRVATSKU: Nećete vjerovati zašto se nova sezona neće snimati u Srbiji!

pixabay.com

Nakon jedne od najkontroverznijih Big Brother sezona  koju smo ikada gledali, Big Brother se opet vraća u Hrvatsku. 

Dok polako teku pripreme za osmu po redu sezonu ove mega popularnog reality showa Big Brother, jedino je poznato da će se opet snimati u Hrvatskoj. Prema neslužbenim informacijama, Jutarnji list navodi kako će osma sezona počet će već ovo proljeće.

Isto tako, doznaju da će se nova Big Brother kuća graditi odmah nadomak stare, koja je u svoje vrijeme bila srušena. Razlog blizine dvaju lokacija je taj što će se i ova kuća nalaziti u kompleksu Jadran filma, kao i prethodna. Tajan je također postupak odabira kandidata i audicije za njih, ali se doznaje da će kandidati biti sličnijima onima iz prve sezone hrvatskog Big Brothera, kada su u kuću ulazili zbog osobnog izazova,  a ne radi samopromocije i sablažnjavanja javnosti.

Prošla sezona nedovoljno skandalozna

Na vraćanje starim korijenima u RTL se odlučio zato što, u usporedbi sa drugim reality programima u Srbiji, prošli Big Brother tamo nije bio toliko skandalozan, dok je gledanost te sezone u Hrvatskoj bila dobra. Tako se i odustalo od regionalnoga projekta, a na zaokret u odabiru kandidata odlučili su se jer je prva sezona Big Brothera, sa takozvanim običnim kandidatima bila i najgledanija.

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>>SAMOZATAJAN I NENAMETLJIV DARKO POBJEDNIK BIG BROTHERA: Evo gdje će uložiti osvojenih 100 tisuća eura! (VIDEO)


Komentari