10-GODIŠNJI NOGOMETAŠ LOKOMOTIVE BORI SE ZA ŽIVOT: Kobna igra u hotelu završila tragično

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

1o-godišnji dječak pao je s balkona na drugom katu zgrade hotela Holiday.

Prema neslužbenim informacijama, mladi  je nogometaš doživio teške tjelesne ozlijede i u Rijeku je primljen s ozljedama opasnim po život.

Naime, riječ je o mladom nogometašu Lokomotive koji je teže ozlijeđen nakon pada s terase. U Medulinu se jučer odigravao nogometni turnir za mlađe kategorije na kojima je sudjelovala i ekipa Lokomotive iz Zagreba. Organizator turnira je bio Zagrebački nogometni savez, piše Regional express.

Nakon turnira čije su utakmice povodom tragičnog događaja prekinute, djeca su se igrala u hotelskim sobama. U jednom trenutku navodno su odlučili su prelaziti s terase na terasu. Tom prilikom 10-godišnjak je pri pokušaju prelaska na susjednu terasu, izgubio ravnotežu te pao na tlo.

”Maloljetnik je pao u subotu oko 17.40 sati s drugog kata hotela i zbog zadobivenih teških ozljeda hitno je prebačen u riječki KBC. Iako je prvotna informacija bila da je u pitanju treći kat, utvrđen je pad s drugog kata hotela”, kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske, piše 24sata.

Visina s koje je mladi nogometaš pao na tlo procjenjuje se na desetak metara, a prema dostupnim informacija u trenutku pada s njim nije bilo nikoga te nije bilo očevidaca.


Komentari