Nije se pojavila na sudu: Tko je tajnovita supruga Zdravka Mamića

Petar Glebov/PIXSELL

Supruga Zdravka Mamića, Marina, žena je o kojoj se zapravo malo toga zna.

Rasprava na kojoj su trebale svjedočiti Mamićeve kćeri i žena je odgođena jer Mamić i Damir Vrbanović nisu primili pozive na zakonom propisan način. Mamićeve kćeri Lucija i Iva te supruga Marina također se nisu pojavile na raspravi, na koju je došao samo poreznik Milan Pernar.

Iako imaju pravo iskoristiti blagodat nesvjedočenja jer su uži članovi obitelji, kćeri i žena moraju doći na sud i to izreći pred sucem. One su trebale govoriti o porijeklu određenog iznosa novca koji je Zdravko uplaćivao na njihove račune. O novom pozivanju supruge i kćeri Zdravka Mamića sud će odlučiti naknadno.

Supruga Zdravka Mamića, Marina, žena je o kojoj se zapravo malo toga zna. Riječ je o dami koja se nikada nije isticala u javnosti, a suprug Zdravko opisivao ju je kao zgodnu, atraktivnu i visoku brinetu za koju se odmah “zapalio jer je imala nogu do plafona”.

Kako smo već pisali, Marina i Zdravko upoznali su se 1994., a ona je tada bila zaposlenica Davora Šterna kod kojega je radila kao tajnica. Par je u braku dobio dvije kćeri – Luciju i Ivu. Bračnu idilu okrunili su životom u raskošnoj vili na Tuškancu, a Marina je, govore oni koji je znaju, majka i supruga za poželjeti te je uz to velika vjernica koja ne propušta odlazak na misu.

Majka za poželjeti prošle je godine postala vlasnica dvaju stanova u Horvatinčićevom Cvjetnom prolazu, a stan od 96,9 kvadrata s terasom platila je više od 800 tisuća eura, dok je drugi nešto skromniji stan od 70-ak kvadrata platila oko 300 tisuća eura.

Iznimno su rijetke prilike da se suprugu Zdravka Mamića uspije fotografirati, no i to se napokon dogodilo prošle godine, tijekom svadbe bivšeg nogometnog reprezentativca Ognjena Vukojevića i bivše miss Hrvatske Andreje Ćupor.

“Zdravkova žena Marina, jedina žena iz obitelji s kojom imam neki kontakt (za mene) bila je i ostala simbol svega onoga što žena treba biti. Inteligentna, samozatajna, predana majka, koja se zbog ljubavi prema obitelji odrekla svoje karijere i posvetila odgoju cura,koje su danas izrasle u divne, školovane, mlade žene”, riječi su kojima Marinu opisuje Morana Mamić, bivša supruga Zdenka Mamića, Zdravkovog bratića.

 


Komentari