NEZADOVOLJSTVO MOST-om NE PRESTAJE: Facebook stranica prepuna negativnih kometara (FOTO)

Facebook

Kritike na račun MOST-a ne prestaju i za vrijeme blagdana.

Na službenom Facebook profilu MOST-a građani ne prestaju pisati kritike i negativne komentare na račun njihove suradnje s Domoljubnom koalicijom. Naime, većina negativnih komentara isprovocirana je čestitkom Mosta u kojoj su kazali kako nisu oni ti koji su građanima nisu ukrali Božić.

Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petaestorice zastupnika MOST…

Posted by MOST nezavisnih lista on Donnerstag, 24. Dezember 2015

Donosimo dio komentara koje su građani ostavljali na MOST-ovoj božićnoj čestitki:

“Božić nam, već stoljećima, kradu korumpirani političari i krupni kapital koji služi bankarima i multinacionalnim divovima poput FARMACIJE I FDA iz čijih redova dolazi izabrani premijer. Kako bi netko, tko se kalio u najvećoj zločinačkoj organizaciji u povijesti čovječanstva, mogao ili želio činiti suprotno od onoga za što se školovao, trenirao i primjenjivao u praksi. Dajte ljudi! Otvorite oči i informirajte se manje o pravoj istini na svjetskoj razini. Predlažem da svi političari, kao obaveznu lektiru, pročitaju knjigu Michaela Tellingera, UBUNTU – plan za procvat čovječanstva, a tek onda možemo sanjati o boljem sutra”.

“Konce vuku Bozanić i njegova svita, gamad pokvarena! Nije im dosta kaj kokošare kod blagoslova kuća i sa milodarima, tražili su dio kolaca iz proračuna i dobili ga! Sad hoće i vladat.”.

“Božić 2015. bit će zapamćen po vašoj velikoj prijevari”.

“Joj, dajte već prestanite s tim floskulama o reformama, korektivima, nekoaliranjima i slično! DOVELI STE NA ČELO HRVATSKE DIJASPORU, ČOVJEKA KOJI NE ZNA HRVATSKI JEZIK! Gdje vam je sad moral, gdje su skrupule, gdje je domoljublje?? Pa zar u cijeloj Hrvatskoj nema stručne, a nestranačke osobe za sastavljanje hrvatske vlade?”.

Nije tajna kako su upravo putem društvenih mreža, odnosno Facebooka  glasači MOST-u odlučili vratiti negativnim ocjenama. Tako se rejting MOST-a s tri i pol zvjezdice spustio na poražavajuće 2.4, a vjerojatno će i nastati padati. MOST je otkako je aktivan na društvenim mrežama prikupio tisuću i pol osvrta, a poražavajuće je kako je gotovo tisuću njih ocijenilo MOST s jednom zvjezdicom.


Komentari