NAKON NAJAVA O PRESLAGIVANJU VEĆINE: Domoljubna koalicija sastala se s klubom Milana Bandića, i to bez MOST-a!

Zeljko Hladika/Vecernji list

Istaknuti HDZ-ovac komentirao je današnji sastanak u Domoljubne koalicije i kluba Milana Bandića u Saboru. 

Domoljubna koalicija održala je danas u Saboru sastanak s klubom Milana Bandića. Zanimljivo je da se sastanak održao bez predstavnika MOST-a i to nakon jučerašnje najave o preslagivanju vlasti. “Pričali smo o komunikaciji vlade i kluba. Ne vidim zašto bi MOST bio na sastanku kluba koalicije i Milana Bandića. Nitko ih ne želi odstraniti. Oni će imati svoj sastanak, a mi ćemo ih izvijestiti o onome što smo zaključili. Odnosi zastupnika Domoljubne Koalicije i Mosta su korektni. Ima nekih plutajućih mina, ali na koncu se sve vidi petkom kad je glasovanje. U petak će se najnormalnije glasati”, kazao je HDZ-ov Šuker novinaru portala Index.hr nakon sastanka u Saboru.

Podsjetimo, već dva tjedna u Saboru nema glasanja jer nema kvoruma. Međutim, Davor Šuker je negirao kako se na današnjem sastanku govorilo o preslagivanju vlasti. 

“Ako se vlada počne baviti konkretnim i životnim problemima, onda će preživjeti. Ako se nastavi baviti imaginarnim stvarima onda je neće biti. O imaginarnim stvarima svatko može pričati što želi. I onda imamo probleme. Na ovom sastanku nije bilo riječi o preslagivanju. Ja kao predsjednik kluba i član predsjedništva HDZ-a nemam pojma o preslagivanju. HDZ kao najveća stranka Domoljubne Koalicije ne razmišlja o tome”, kazao je Šuker.

Miodrag Demo, iz kluba zastupnika Milana Bandića, rekao je kako su se “strasti smirile”. “Most je svoje odradio i idemo zajedno dalje. Usuglasili smo sve stavove. Neće biti divno, ali će biti u redu. Mi smo s njima jučer razgovarali i nastavljamo raditi. Što vas sad briga gdje smo se sastali“, rekao je za Index.hr. 

>>>PADA VLADA?! Raspada se saborska većina: Milivoj Špika prešao Bandiću, MOST se definitivno raspao?


Komentari