NAJVEĆA KARAMARKOVA BLAMAŽA IKAD! ‘Zoki će ga pregaziti ko’ plitak potok’ (VIDEO)

Facebook

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko postao je hit na društvenim mrežama.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamako gostujući u HRT-ovoj emisiji ”Javna stvar”, kampanju je započeo na najteži mogući način – velikim blamom! Premda se cijela emisija na YouTubeu može pogledati još od konca svibnja prošle godine kada je i emitirana, hit je postala jučer kada je društvenim mrežama počela kružiti  verzija u kojoj Karamarko ne zna nabrojati pet ključnih točaka svog programa. Simbolično je kako je Domoljubna koalicija svoj izborni program pod nazivom Pet plus predstavila u četvrtak, a pet predstavljenih cjelina (gospodarstvo, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna osjetljivost, pravna stabilnost i demografija) razlikuju se od onog o čemu je Karamarko pričao u spomenutoj emisiji.

Naime, nakon što ga je voditelj pitao da još jednom ponovi pet ključnih točaka svog izbornog programa, šef HDZ-a nije ih uspio ponoviti te se zbunivši do kraja voditelju kazao: ”Nabrojali smo ih maloprije…” Međutim, iako je u vrlo kratkom vremenu njegov gaf postao glavni predmet ismijavanja i brojnih negativnih komentara na društvenim mrežama, upravo bi ovaj javni nastup njegovom timu, ali i samom Karamarku mogao biti pokazatelj kako stručnjaci za političku komunikaciju i javne nastupe, kao i medijski treninzi, nisu profesija izmišljena iz dosade već je riječ o profesiji koja od gubitnika može stvoriti pobjednike i obratno. Kako je tomu zaista tako dokazuje i velika promjena u retorici Zorana Milanovića koji je, što god o njegovom nastupu i zaokretanju udesno mislili, itekako izbrusio svoje govorništvo te postaje sve dominatniji i što je najvažnije, sigurniji u sebe. Takav Milanović Karamarku kakvog smo sinoć gledali mogao bi predstavljati veliki problem stoga je krajnje vrijeme da šef oporbe krene u ozbiljnu utrku za Vladu i Sabor. Sve ovo izgleda pomalo stihijski, kao da su već osvojili izbore na koje još samo čekaju i službenu potvrdu.

Na kraju krajeva, ne zaboravimo kako će birači vrlo brzo (ako već nisu) shvatiti kako su programi dva najveća politička protivnika vrlo slični pa će uvjerljivost biti ključ za dobivanje nadolazećih izbora. Što drugo reći nego kako je Domoljubnoj koaliciji krajnje vrijeme za sjesti za stol te sa svojim šefom raditi na način koji i priliči jednom budućem državnom lideru. Karamarka bi u suprotnom, sve ovo moglo jako skupo koštati… Nadamo se kako je iz grešaka naučio.

Ismijali ga na društvenim mrežama: ”Ovo kao da odgovara geografiju u srednjoj školi”

Evo i kakve je reakcije nastup šefa HDZ-a izazvao na društvenim mrežama:

”Ahahahaha jao nama kad ova lignja od čovika dođe na vlast!! Ne zna ni rečenicu sastavit a kamoli zapamtit 5 točaka programa!!!”

”Hahahahah koji klaun ovo je ka gitak TV”

”Dokaz da za politiku netrebas imati pamet ni mozga, pa ako ce biti debate izmedu njega i zokija, zoki ce ga pregaziti ko plitak potok.”

”Ovako to rade skolovani Rvati ,trebao ga je zamolit da mu to sve kaze na engleskom”

”Nabrojao sam a evo i ponovit cu……sta smo ono rekli…hahaha smjesan neki cojek”ž

>>>KARAMARKOVA OBEĆANJA: Osigurat će 100.000 novih radnih mjesta, oživjeti gospodarstvo, poljoprivredu, zdravstvo…

>>> KARAMARKO FURAO DUŽU KOSU I BRADU, SANADER TAKOĐER: Provjerite tko je bio punašni štreber, a tko pravi zagrebački fakin! (FOTO)


Komentari