NA FACEBOOKU OPAKO ISMIJALI INGRID: Pogledajte sliku koju su “lajkale” tisuće ljudi (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

U slučaju da ste zaboravili, a vjerujemo da niste, ta tko bi to zaboravio, zastupnica Antičević Marinović nije baš najvičnija govornica engleskog jezika.

Saborski odbor za Ustav nedavno je utvrdio listu od deset kandidata koji će popuniti isto toliko mjesta Ustavnih sudaca, a imenovanje se predlaže Saboru. Među tim kandidatima našla se i SDP-ova saborska zastupnica, Ingrid Antičević Marinović koja je skupila sedam glasova potpore od devet članova Odbora koji je nazočio sjednici. Za nju jedino nisu glasovali Pupovac i Podolnjak. No, dobro, sada kada smo objasnili pozadinu priče, bacimo se na epski “burn” koji je osvanuo na Facebooku.

Naime, u slučaju da ste zaboravili, a vjerujemo da niste, ta tko bi to zaboravio, zastupnica Antičević Marinović nije baš najvičnija govornica engleskog jezika. Sjećate se svi legendarnog, “hardcore” engleskog izričaja i “pipl mast trast as”, e pa sada se opet vratio u modu. Njezin engleski, naravno. Iako nije ponovo koristila taj mrski joj strani jezik u javnosti, internet se pobrinuo ismijati njezino moguće imenovanje za Ustavnu sutkinju.

Vjerujemo kako se zastupnica neće previše naljutiti, ali će se sigurno malo zacrvenjeti, stoga, “No hard feelings Ingrid”.

>>> GOLE NOGE I KRATKA HALJINICA: Ingrid je ovoga puta nadmašila samu sebe (FOTO)

>>> INGRID ANTIČEVIĆ OTIŠLA DO KRAJA: U Saboru pokazala potpuno gole noge u kratkoj haljinici (FOTO)


Komentari