MOST NAVUKAO NEVIĐENI BIJES SVOJIH GLASAČA: Društvene mreže plivaju u negativnim komentarima (FOTO)

Facebook

Čini se kako je MOST-u sada pametnije donijeti koalirati s bilo kojom opcijom nego izaći na nove izbore jer sudeći prema komentarima na novim izborima neće baš trijumfirati.

MOST je izgleda gadno pogriješio posljednjim obratom u pregovorima i time navukao do sada neviđeni bijes svojih glasača. Iako se već neko vrijeme vidi kod MOST-ovih glasača kako nisu zadovoljni što Petrov uopće razmišlja koalirati s onima zbog kojih je i izašao kao pobjednik na izborima, jučerašnja odluka Petrova da ipak pokuša s HDZ-om izazvala je, malo je reći, burne reakcije.

Jučerašnju MOST-ovu objavu na društvenoj mreži Facebook, u kojoj javno obznanjuju kako prekidaju suradnju s koalicijom Hrvatska raste, građani su primili vrlo loše i odlučili reći svojoj političkoj opciji kako su njihovo povjerenje izgubili. Čini se kako je MOST-u sada pametnije donijeti koalirati s bilo kojom opcijom nego izaći na nove izbore jer sudeći prema komentarima na novim izborima neće baš trijumfirati.

Facebook/Screenshot
Facebook/Screenshot

Komentari s društvenih mreža

Posljednju odluku MOST-a na društvenoj mreži Facebook komentiralo je gotovo tri i pol tisuće ljudi.

“Niste u politici zbog pozicija ,a imate popis fotelja koje tražite za sebe? Po čemu se vi to razlikujete od SDP-a i HDZ-a? Cilj vam je isti, dobro se uvaliti i guštat na račun naroda”.

“Zamolila bi MOST kako je stavila aplikaciju “UČLANI SE” da stavi istu i za “IŠČLANI SE” da nam olakša proceduru, molila bi Vas lijepo”.

Na kraju ste pokazali da ste gori i od HDZ-a i SDP-a zajedno. Šteta šta se i glasači ne mogu kao vi pridomišljati jer onda ne bi više imali ni jedan glas. Ovaj cirkus koji ste napravili jučer sigurno veze nema sa demokracijom ni poštenjem”.

“Katastrofa! Kao i ostali, i ja zahtijevam svoj glas nazad. Nisam za ovo glasala”.

“Uvrede koje slušate nisu ništa prema onome što radite narodu, a nažalost i onome što ćete raditi. Lažovi i prevaranti”.

Zar smo zaista svi mi samo guske u magli? Ispali ste gori od svih onih protiv kojih ste govorili. No ovih dana ste pokazali i dokazali da ste govorili svasta, samo ne istinu”.


Komentari