MISS HRVATSKE ODUŠEVLJENA KINOM: ‘Jela sam najskuplju tunu na svijetu’

Facebook

Izbor za Miss Universe održat će se 19. prosinca. 

Bliži se dan kada će naša predstavnica Maja Spahija zajedno sa 115 djevojaka nastupiti na finalnoj večeri izbora za  Miss Svijeta.

„Vidjela sam tek djelić ove čudesne zemlje i malo je reći da sam očarana. Otok Hainan je prekrasan, a  osobito grad Sanya i zauvijek ću pamtiti veličanstvenu paradu koju su nam priredili i na kojoj je sudjelovalo tisuće ljudi. Bio je fantastičan događaj ispunjen tradicionalnim plesovima, ceremonijom podizanja zastave, a ponajviše gostoljubivošću divnih ljudi. Osobito me oduševilo i naše putovanje u provinciju Fujian i posjet nacionalnom parku Pingtan u kojem sam, zajedno s još pet djevojaka, odabrana za ambasadoricu turizma.“ – kaže Maja.

Najskuplja tuna na svijetu

Osimotoka Pingtan, na petodnevnom putovanju po jugu Kine Maja je imala priliku posjetiti i Zhuhai kojeg nazivaju i „grad stotinu otoka“, a na poluotoku Macau priređena im je večera na luksuznom brodu na kojoj je djevojkama poslužena najskuplja tuna na svijetu!

Kruna od orhideja

Još jedan nezaboravan doživljaj za našu Maju Spahiju bio je i posjet Međunarodnom festivalu orhideja gdje je svaka djevojka dobila posebno izrađenu krunu od orhideja. Tako ukrašene, natjecateljice su posjetiteljima festivala priredile modnu reviju koja je bila mala priprema za natjecanje Top model.

Posjet sirotištu

Vlasnica izbora za Miss Svijeta Julia Morley veliku pažnju posvećuje projektu „Ljepota sa svrhom“ kojim svake godine prikupi golemu svotu novca za potrebe djece diljem svijeta. U Sanyji se nalazi sirotište kojem je Julia pokroviteljica pa je odabranih 26 misica, među kojima je bila i naša Maja, posjetilo djecu i provelo s njima vrijeme u druženju i darivanju.

 

Komentari