MILIJAN BRKIĆ POŽALIO OBJAVU OVE PORUKE: Kada pročita mišljenje HDZ-ovaca, bit će mu neugodno (FOTO)

Zeljko Lukunic/PIXSELL

“Ako dođe do novih izbora, bit će mi kriv HDZ, pa ću u skladu s tim i glasati. U tom slučaju, iznevjerili ste me kao Ivo Sanader”, poručio je nezadovoljni HDZ-ovac.

Zamjenik predsjednika HDZ-a, Milijan Brkić, odlučio je u kriznim trenucima unutar stranke i u samoj Vladi, provjeriti preko Facebooka kako dišu njegovi birači. No, kako vlada sveopće nezadovoljstvo Vladom, a i veliko nezadovoljstvo HDZ-ovih birača samom strankom, tako Brkić nije baš naišao na pozitivne povratne informacije na Facebooku.

Tako je zamjenik predsjednika na svom službenom Facebook profilu u četvrtak navečer objavio fotografiju s porukom HDZ-ovim biračima gdje ih poziva na zajedništvo i podršku stranci.

“Novi izbori ništa neće riješiti jer su završila vremena kada je jedna politička stranka mogla tvoriti apsolutnu većinu. Oni bi značili zaustavljanje svih reformi, gubitak značajnih financijskih sredstava iz fondova EU te dodatne troškove za provođenje izbora. Vrijeme je da svi odgovorni političari na političkoj sceni u Hrvatskoj shvate kako je krajnje vrijeme da promijene ponašanje i da je vrijeme za suradnju, međusobno uvažavanje, razmjenu ideja, znanja i iskustva.”, dio je Brkićeve poruke koja je izazvala pravu lavinu reakcija.

Nezadovoljstvo birača raste

No, Brkićev eksperiment s objavom na Facebooku itekako je bio produktivan. Naime, u komentarima na objavu nastala je velika rasprava, a moglo se vidjeti uglavnom veliko nezadovoljstvo birača, a još zanimljivije je i to što su nezadovoljni birači većinom HDZ-ovci.

“G. Brkiću, cijenim Vas i kao političara i čovjeka. Ali kako ovaj HDZ može za potpise moliti Pupovca, Radina, Prgometa? Opet se rade neki ustupci nekima koji mrze hrvatsko ime, a kamoli Hrvatsku. Predviđam da će i nova Vlada trajati kratko jer ljudi koji će Vam danas dati povjerenje, sutra će Vam ponovno zabiti nož u leđa. Ne mogu vjerovati da HDZ opet teži sporazumaštvu. A sve samo kako bi se spasio jedan čovjek koji to ne zaslužuje. Neka Vam je sa srećom”.

“Riješit se Kalamarka! Zbog njega ste skoro izgubili već dobijene izbore, a sad nam prijeti opasnost da nam Milanović opet dođe na vlast. Ako dođe do novih izbora, bit će mi kriv HDZ, pa ću u skladu s tim i glasati. U tom slučaju, iznevjerili ste me kao Ivo Sanader! I naša vjernost ima granica“.

“To što kaže Brkić potpisujem. Ali šta vrijedi kad među saborskim zastupnicima ima više gadova nego poštenih ljudi. Milanovićeva i medijska sabotaža, upropastit će Hrvatsku… Ovo je nažalost gotovo sigurno”.

“Dajte više prestanite svi skupa. Koštate nas ko Svetog Petra kajgana, a niste u stanju osigurati ni kvorum u par navrata. Skinite nam se s grbače već jednom i počnite raditi kao sav pošteni svijet. Nabili ste nam administraciju koja nema pojma što kolega u drugoj sobi radi, a kamoli kolega u drugom ministarstvu. Ma sve skupa je fuj, zgadili ste se ovom narodu”.

“Mantra se o reformama a do sada ni “r” od reformi, već konstantna borba za vlast. Koliko čovjek mora biti ideološki sljepac pa da ne vidi da nema nikakvih reformi jer ih ni u planovima nema”.

“Pet mjeseci ste imali fore,napravili ništa... još ste nas unazadili, prazan sabor, Tjednovo, bolesnoj djeci ukinuli novčanu pomoć itd,itd… ukratko ekipa iz pakla… i sad se borite za fotelje..što si niste smanjili plaće..solidirali sa narodom kojem je zbilja puna kapa!!!!..malo sutra”.

Ovo su samo neki od brojnih komentara koje smo izdvojili, a iako postoji dio njih koji se slaže s Brkićevom objavom, većina ih je ipak nezadovoljna trenutnim stanjem u HDZ-u i Vladi.

>>> SVI PRIČAJU O OVOM ČOVJEKU: Jedan HDZ-ov član na brutalan način raskrstio sa strankom (FOTO)

>>> OVO JE SVIMA PROMAKLO: Na službenoj Plenkovićevoj Facebook stranici, događa se nešto zanimljivo (FOTO)


Komentari