MILANOVIĆEV VIDEO POHARAO DRUŠTVENE MREŽE ‘Hvala što me nekad i krizitirate’

Premijer Zoran Milanović na svome Facebook profilu objavio je video u kojem je zahvalio svima koji ga prate, ali i kritiziraju.

”Hvala svima vama koji nas pratite na društvenim mrežama. Budite s nama, budite i kritični, idemo zajedno po pobjedu. Hrvatska raste, nema povratka na staro”, rekao je Milanović u videu koji je objavljen uz tekst u kojem je također zahvalio svima koji ga prate, komentiraju, ali i kritiziraju.

Bilo je i poruka koje podržavaju SDP i Milanovića, ali kojima šef Vlade nikako ne bi trebao biti zadovoljan, poput ”od dva zla biramo manje… SDP do pobjede !!” ili ”razočarali ste me do bola ali barem pokušavate nešto za razliku od adz-a. Dajte se trgnuti i pomognite malim ljudima od njih živite.

S druge strane, bilo je i komentara poput: ”Meni tlak raste od vaših lovačkih priča a ne Hrvatska,niste ništa bolji od hdz isto s…. drugo pakovanje!” ili ”Treba biti pametan i uporan – nećemo TREĆI PUT!”. Jedan od kometara upućenih na račun premijera bio je: ”Ma ti si bolesnik”.

U ovom trenutku, Milanovićev video ima gotovo 3 000 lajkova.


Hvala fanovima

Hvala vam što me pratite, komentirate i ponekad opravdano kritizirate, ali zajedno činimo sve da #HrvatskaRaste. Nema povratka na staro!

Posted by Zoran Milanović on Dienstag, 13. Oktober 2015

Komentari

loading...
-->