MASAKR U SPLITU: Dvojica ubijena u manje od minute na udaljenosti od 500 metara! Čula se rafalna pucnjava

Foto: Marko Todorov / CROPIX

16:35 “U Splitu je oko 15, 35 sati u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezen na pružanje liječničke pomoći.  Prema prvim informacijama sa terena počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da ukoliko uoče osobu odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem”, poručili su iz policije.

16.20 – Prije par minuta ženska osoba u pratnji muškarca je došla u Radmilovićevu ulicu, vikala je:

– Ubit ću vas sve!

Uputila se ka Šperunu, pretpostavlja se da se radi o članici obitelji ubijenog.

Vika je prestrašila prolaznike koji su se povukli u ulice.


15.52 – Dva ubojstva u centru Splita! Više hitaca danas iza 15 sati se čulo u središtu grada, jedan motorist leži mrtav u Radmilovićevoj ulici, a drugi na Šperunu. Splićani su u šoku, po kvartu se priča kako su žrtve smaknute hicem iz puške.

U Radmilovićevoj ulici je jedna osoba poginula, a druga ranjena.

Na mjestu događaja je interventna policija, a iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske još nisu ništa izvijestili o ovom slučaju.

Čini se da je ubojica viđen kako bježi prema vrhu Plinarske ulice. Pretpostavlja se da je policija dobila njegov opis, pa za njim tragaju, javlja Dalmatinski portal.

Dalmatinski portal

Komentari

loading...
-->