KUJUNDŽIĆEVA IZJAVA IZVUČENA IZ KONTEKSTA! Evo što je zapravo rekao o premijeru Milanoviću

Facebook

Novinarima je posebno za oko zapelo što je Kujundžić u svome intervjuu kazao kako je jedan od onih koji podržava novog Milanovića.

U emisiji Novi dan na N1 Televiziji gostovao je predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić. Naime, osim što se obrušio na Hrvatski sabor kojeg je doslovno nazvao bijedom, konfuznom i neučinkovitom institucijom, kao jedan od ključnih problema u Hrvatskoj naveo je zaduženost i pravosuđe koje stvara pravnu nesigurnost od koje investitori bježe.

Međutim, novinarima je posebno za oko zapelo što je Kujundžić u svome intervjuu kazao kako je jedan od onih koji podržava novog Milanovića, međutim iz Hrvatske zore stiže upozorenje kako je njegova izjava izvučena iz konteksta čime je biračima prenesena potpuno kriva poruka.

Evo što je Kujundžić kazao gostovajući u emisiji Novi dan:

“Ja sam u zadnjih nekoliko tjedana napisao pohvale na račun gospodina Zorana Milanovića. Jer ono što on sad prvenstveno govori, da će raditi, zvuči vrlo lijepo i bilo bi dobro da će tako biti. Da je to radio ove 4 godine, bilo bi krasno. Hrvatska bi sada uistinu bila negdje drugdje, a ne bi dalje tonula. Dakle, ovo što sad radi je pozitivno, ali nažalost, to se sad koristi isključivo u svrhu obmane, kupnje glasova i dobivanja izbora. Toliko zapravo o tome programu. To je sad prilagođavanje onome što glasači žele čuti. A jesu li Hrvati ljudi koji ne pamte i ne znaju što je bilo jučer. Do prije 3 mjeseca, do prije 3 godine… Nadam se da jedan dio zna.”

Podsjetimo, Hrvatska zora održala je motivacijski predizborni skup gdje je predstavila svoje kandidate u šest izbornih jedinica. Iznio je tom prigodom čelnik Hrvatske zore-stranke naroda i dijelove izbornog programa za predstojeće parlamentarne izbore, detektirajući sve ono što tišti Hrvatsku i njene građane kao i seljake koji nažalost ne žive, već – preživljavaju!


Komentari