KLAUNOVSKI TEROR U HRVATSKOJ: Jezive spodobe pojavile se u Slunju i Bjelovaru?

FOTO: NeoGAF

Fobija od klaunova zove se koulrofobija.

Iz Bjelovara je u redakciju 24sata stigla fotografija čitatelja na kojoj se navodno nalazi klaun i to ispred I. osnovne škole. Iz PU bjelovarsko-bilogorske kazali su kako nema dojava o tome što i ne čudi jer su se već pojavile lažne fotografije klaunova u Zagorju. 

24sata
24sata

Ipak, ono što baca ozbiljnije svjetlo na situaciju jest činjenica da je klaun viđen i u Slunju. 

“Oni čudni klaunovi što prepadaju djecu itd… što haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć”, napisala je čitateljica koja je Kaportalu poslala fotografiju.

24sata
24sata

Nijedna fotografija nije dobre kvalitete i ne može se procijeniti radi li se zaista o Hrvatskoj, a ni u PU karlovačkoj nisu zaprimili nijednu dojavu.

Podsjećamo, klaunovski teror već neko vrijeme traje u Americi i Velikoj Britaniji, a nitko ne zna zašto su se jezive spodobe pojavile. Oni iskaču iz grmlja, mašu noževima, trče za ljudima, plaše djecu u školama, skaču pred bicikliste. Dosada je, ipak, ludilo bilo daleko od nas, a ovog tjedna došlo je sve do Slovenije. 

U Jesenicama klaunovi već nekoliko dana teroriziraju djecu u blizini jedne osnovne škole, na autobusnom kolodvoru i u parku.


Komentari