KĆI PREDSJEDNIKA HRVATSKOG SABORA IMA NOVI POSAO: Nećete vjerovati gdje je počela raditi Maria Reiner (FOTO)

Facebook

Maria Reiner inače je maturantica, a da je našla novi posao, pohvalila se i na Facebooku. 

Kći predsjednika Hrvatskoga Sabora, 19-godišnja Maria Reiner, na svom se Facebook profilu pohvalila novim radnim mjestom. Ni više ni manje, mlada Reinerica počela je raditi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Ako je suditi po tome, to znači da je već sada krenula stopama svoga oca, za kojega pretpostavljamo da je i više nego ponosan na svoju kćer.

Facebook/Screenshot
Facebook/Screenshot

>>>MARIA REINER POKORILA DRUŠTVENE MREŽE: Ovo su fotke kćeri šefa Sabora o kojima će se tek pričati (FOTO)

HDZ-u donirala oko 30 tisuća kuna

Ova 19-godišnja maturantica za oko javnosti zapela je još u prosincu, kada se sa ocem, Željkom Reinerom pojavila na Zrinjevcu na Staroj godini. Osim što su mediji tada pisali o njenom stylingu, saznali smo o njoj još mnogo toga. Mediji su se raspisali da Mariju zanimaju biznis i menadžment, a po svemu jedino možemo zaključiti da ona nije obična tinejdžerka; osim što joj je otac predsjednik Sabora, prije toga je živjela u dvorcu i pohađala je nastavu na Oxfordu. Uz to, njena majka, Eugenija Tedeschi, potječe iz iste korčulanske obitelji kao i Emil, jedan od najbogatijih Hrvata.

 Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Njen novi posao u HDZ-u ni ne čudi, s obzirom da je Maria i prije toga sudjelovala u radu te stranke. Tako je bila često viđena na HDZ-ovim političkim skupovima, a zajedno s obitelji bila je i više nego velikodušna. Naime, Maria je osobno HDZ-u donirala 30 tisuća kuna, iznos gotovo jednak godišnjoj školarini u privatnoj gimaziji koju pohađa. Uz to valja napomenuti da su jednako napravili i njen otac i majka, dok je brat Ivan donirao 29 tisuća kuna. Tako je iz obitelji Reiner HDZ primio maksimalnu moguću donaciju u iznosu od 119.000 kuna, piše 24sata.hr. 

>>> PREZGODNE TUĐMANOVE UNUKE ODUZIMAJU DAH: Možete li vjerovati da su ovakve ljepotice?! (FOTO)

>>> SVE LJEPŠA LANA KARAMARKO: Neće vjerovati kako danas izgleda najstarija kći šefa HDZ-a (FOTO)


Komentari