KARAMARKO ODUSTAJE OD PREGOVORA: ‘Taj dokument nisam mogao potpisati’

Facebook

Šef HDZ-a napustio je sastanak nakon svega deset minuta i kazao kako ne može potpisati suradnju s onima koje kritizira.

Tomislav Karamarko nakon desetak minuta izašao je iz sjedišta Mosta i obratio se novinarima rekavši kako nije potpisao sporazum o tripartitnoj vladi koji je u petak predložio Most, prenosi 24.sata.

“Mi zbog odluke našeg Predsjedništva i zbog nekakvih moralnih skrupula koje imamo nismo potpisali bianco papir u kojem se nudi trgovina, podjela ratnog plijena od pobjednika i naprosto nismo mogli u tome sudjelovati. Previše je tu fotelja da bih ih potpisivao, nisam mogao pristati na niz aksioma i uvjeta, ‘prihvati ili odbij‘. Ja se sa ugledom svoje stranke ne mogu igrati, dokument jednostavno nisam mogao potpisati, to je nemoguće. Želim mirno moći pogledati u oči svojim članovima i građanima. Nisam mogao u zajedničku koaliciju s onima koji već četiri godine uništavaju Hrvatsku, kojima branitelji smrde, koji inzistiraju na ćirilici u Vukovaru. Sam bih sebe negirao kao čovjeka i kao predsjednika stranke”,  rekao je Karamarko.

“Nije važno što će biti, hoće li biti novi izbori ili ne. Ja želim mirno pogledati u oči svim svojim članovima”, kazao je.


>>> HRVATSKA SE SPREMA ZA NOVE IZBORE: Ovaj čovjek Milanovićeva je karta za pobjedu?! (FOTO)

Komentari

loading...