JOVANOV SLUČAJ ZAVRŠIO U SRPSKIM MEDIJIMA: Ovaj detalj ostao je prešućen (FOTO)

Blic.rs

Na njegovom Facebooku, postoji jedna sporna fotografija koja je vrlo brzo uklonjena.

Jovan Matijević (22) iz Pakraca, napadnut je u lokalu Park u Okučanima, oko pola jedan u noći i to navodno zbog puštanja “neprimjerene” pjesme.  Njegova priča odjeknula je u regiji, a kako je ispričao za srpski Blicsa svojim kolegama s posla došao na piće u lokal gdje inače ne zalazi često.

U svojoj ispovijesti ispričao je kako je društvo sjedilo za stolom, a u jednom trenutku Jovan je ustao kako bi pustio pjesmu na jukeboxu. Međutim, tek što je krenula pjesma benda Žare i Goci, uslijedila je prava drama i kaos. Prema Jovanovim riječima, većina njih je skočila i krenuli su mu dobacivati: “Nije ti ovo Srbija, gasi to”.

Jovan nije ni stigao odgovoriti, a već je dobio šakom u lice.

”Kad su me dobro isprebijali i ispsovali, pao sam u nesvijest od bola u glavi. Nakon tri minuta sam se osvijestio i kolega me je odvezao kući. Majka je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju”, ispričao je i ističe da je policija prošla pored lokala kad se napad dogodio, ali su samo nastavili dalje.


Razlog zašto su me tukli? Zato što sam Srbin! Tako su i mog brata prije dvije godine isto pretukli u jednom kafiću. Nisam ih ničim izazvao, samo sam pustio pjesmu”, rekao je za srpski Blic .

Blic.rs
Blic.rs

Druga strana priče

Iako su tamo zatečeni gosti tvrdili kako nisu nacionalisti, kako ih ne muči činjenica da džuboksom dominiraju srpske pjesme te kako napad na Jovana nije bio rezultat činjenice da je riječ o Srbinu, mediji su ipak zaključili da jest, piše dnevno.hr.

Na riječi prisutnih gostiju kako se Jovan na Facebooku hvali fotografijama svoje bake Borke okićene četničkim obilježjima, nije se osvrnuo – nitko. Ipak, prije nego što je Jovan Matijević uspio obrisati sporne fotografije koje ljute njegove hrvatske vršnjake, jedan je od njih bio brži…

Facebook
Facebook

>>> OTKRIVAMO! ‘Jovan nije pretučen zato što je Srbin, nego zato što je četnik’

Komentari

loading...