Jeste li ih vidjeli? Prošlog je tjedna nestalo 8 maloljetnika

Nestali.hr

Proteklog je tjedna u Hrvatskoj nestalo devetero mladih ljudi, od čega je čak osmero njih maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti od koristi u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na [email protected].

Nika Nakić (13)

Djevojka je visoka 175 cm i nosi cipele broj 40. Ima ravnu, smeđu kosu i smeđe oči, ovalnog je lica, a kako stoji u evidenciji nestalih, nos i uši su joj srednje veličine te je jače tjelesne građe. Nestala je 3. kolovoza u Podstrani, a u trenutku nestanka bila je odjevena u duge hlače crne boje i crvene natikače. Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

Irena Dioši (16)

Djevojka je visoka 155 cm, ima smeđu kosu i smeđih je očiju te je srednje tjelesne građe. Nestala je 6. kolovoza, udaljivši se s adrese u Osijeku.

Ana Mihajlović (17)
Visoka je 168 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u svijetloplavu majicu, traperice i crne tenisice. Nestala je 6. kolovoza, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Ljiljana Novoselac (15)
Visoka je 165 cm, ima svijetloplavu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 7. kolovoza s adrese u Osijeku.

Petar Perić (17)
Visok je 180 cm, nosi cipele broj 42, ima crnu kosu i smeđe oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, nos i uši su mu srednje veličine, ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. Nestao je 7. kolovoza u Splitu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava, tamno plave kratke hlače i crne tenisice.

Šakira Zahirović (16)
Djevojka ima crnu kosu i smeđe oči, a nestala je 5. kolovoza s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače i crnu majicu.

Ružica Vlahović (26)
Visoka je 165 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Nestala je 3. kolovoza s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu s crnim točkama, bijele hlače s cvjetićima i crvene espadrile te je nosila bež torbu.

Lara Kampl (17)
Visoka je 170 cm, ima ravnu, smeđe crnu kosu i zelene oči. Slabije je tjelesne građe te ima tetovažu slova ‘L’ na lijevom zapešću. Nestala je 9. kolovoza s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u kratke traperice i svjetliju majicu.

Sven Trohar Halilović (12)
Od informacija je jedino poznato kako dječak ima plavu kosu i plave oči. Nestao je 7. kolovoza u Zagrebu, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.


Komentari