Javila se nestala Danijela: ‘Zašto sam otišla reći ću kad se vratim’

Novi detalji o Danijeli Janković Hrnčić za kojom je tragala cijela Hrvatska.

Danijela Janković Hrnčić (24), koja je nestala prošli petak 21. srpnja i za kojom je tragala cijela Hrvatska, javila se svojoj majci da je živa i zdrava.

Kao što prenosi 24sata, Danijela je poručila: “Ne brinite za mene, poljubite moju Miju. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim”.

Iako je obavijestila majku da se nalazi u Njemačkoj, nije otkrila u kojem se gradu nalazi. Danijelina majka o svemu je obavijestila policiju te Danijelina supruga Husu Hrnčića (32).

Shrvani suprug prošlog je tjedna kazao kako je znao imati ljubomorne ispade, no tvrdi da se zadnje dvije godine u potpunosti promijenio te kako je njihov odnos funkcionirao odlično.

Podsjećamo, da Danijela boravi u Njemačkoj tvrdio je G.H., specijalist za računalne mreže koji je radio i na slučaju lociranja Amerikanke Vanesse Raney. Na osnovu Danijelinih podataka o mobitelu, mailu i Facebook profilu, ustanovio je da se ona nalazi izvan Hrvatske jer je zadnje spajanje njezina mobitela bilo 21. srpnja u 18.33 sati na javnoj mreži u Austriji, a 24. srpnja u 20.28 sati na Vodafone mreži u Njemačkoj.

Huso i Danijela Hrnčić oženili su se prije 6 godina, a danas imaju petogodišnju kći Miju.

>>>Locirali Danijelu? Detalji o nestanku mlade majke iz Zagreba


Komentari