JADRANKI KOSOR POPUSTILA KOČNICA: Što će na najnoviji ispad reći Tomislav Karamarko?

Foto: commons.wikimedia.org

Nakon predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, na udaru Kosor našla se buduća vlada.

Bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u studiju N1 televezije komentirala je novi krug pregovora između Mosta, HDZ-a i SDP-a te ovu priliku iskoristila da još jednom u sebi svojstvenom stilu prozove aktualne političke lidere.

”Samo Božo Petrov i uski krug ljudi zna što će biti. Čula sam jutros izjavu Željka Reinera koji tvrde da su sve dogovorili. Ovo izgleda kao mogući rasplet, ali meni koja sam dugo u politici to ne izgleda tako. Pomalo ljutita rekacije Bože Petrova pokazuje da mu fali iskustva. Kad uđe u izvršnu vlast tek počinje ‘šamaranje’, a tko to ne može primiti, ući će u probleme”, kaže Jadranka Kosor.i dodaje: ”Javnost treba posjetiti da bi tripartitna Vlada ukinula demokraciju. Tko bi bio u oporbi? Glavaš i Bandić?”, pita se Kosor.

Jadranka Kosor komentirala je i zašto bi imali sporazum tri najveće grupacije, a onda doveli nekog trećeg za premijera te zaključila: “Važna je i žica na hrvatsko-slovenskoj granici. Mi nismo čuli Mostovo stajalište o tome, ništa o izbjegličkoj krizi… Bilo bi pravo čudo da iz svega ovog dobijemo hrabru i odlučnu Vladu kakva Hrvatskoj treba.”, rekla je bivša premijerka.

>>> Jadranka Kosor OPAKO ‘bocnula’ predsjednicu!

 


Komentari