JADRANKA KOSOR U ELEMENTU: Sarkastičnim komentarom majstorski spustila Karamarku (FOTO)

commons.wikimedia.org

Cijelu situaciju nije mogla zaobići i najpopularnija “twitterašica” među političarima, Jadranka Kosor koja je vrlo kratko, ali sarkasitčno bocnula Karamarka.

Šef HDZ-a, Tomilsav Karamarko, požalio se u nedjeljnom intervjuu za HRT kako ga je Zoran Milanović izigrao. Njih dvojica su se, naime, dogovorili kako niti jedan neće potpisati sporazum, a na koncu ga je Milanović potpisao.

“Milanović mi je na telefon rekao da neće potpisati i da bi bilo dobro čak da zajedno izađemo i kažemo da smo za nove izbore i onda smo krenuli na pregovore” , kazao je Karamarko za HRT.

Prisjetimo se, Karamarko je sinoć demonstrativno napustio pregovore s Mostom i SDP-om nakon svega desetak minuta uz obrazloženje kako ne se ne želi igrati ugledom svoje stranke i kako nije spreman potpisati bianco papri u kojem se nudi trgovina, podjela ratnog plijena od pobjednika. Poručio je kako taj sporazum neće potpisati jer mu je važnije da može pogledati u oči svojim kolegama i građanima.

Komentar Jadranke Kosor

Cijelu situaciju nije mogla zaobići i najpopularnija “twitterašica” među političarima, Jadranka Kosor koja je vrlo kratko, ali sarkasitčno bocnula Karamarka.

E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja“, referirajući se na vrijeme kada je baš ona Karamarku dala člansku iskaznicu 2011. godine, a na koncu ju je on izbacio iz stranke.

>>> JADRANKI KOSOR POPUSTILA KOČNICA: Što će na najnoviji ispad reći Tomislav Karamarko?

>>> VELIKI POTHVAT JADRANKE KOSOR: Napravila nešto što nijedan političar do sada nije!


Komentari