IZRAZITO ZABRINJAVAJUĆA SNIMKA: Ovo je pronađeno u utrobi ribe ulovljene pokraj našeg otoka! (VIDEO)

Screenshot

Ribari iz Vele Luke imali su što i vidjeti.

Hrvati se često hvale i ponose koliko je naše more čisto, bistro i lijepo – i to je u većini slučajeva tako. Međutim, kako nije sve idealno pokazao je video uradak koji je na svojoj Facebook stranici objavilo Društvo sportskih ronilaca i ribolovaca Zubatac iz Vele Luke.

:(

…snimka je nastala nedavno u našem akvatoriju…pogledajte je dobro,pogledajte je i nekoliko puta…radi se o sadržaju želuca jedne ribe….u kojemu ima svega osim onoga čega bi trebalo biti…

Posted by DSRR Zubatac Vela Luka on Samstag, 23. April 2016

Video traje manje od 60 sekundi, a prikazan je ribolovac koji iz utrobe ulovljene ribe vadi najlonske vrećice, papire i mnogobrojno smeće kojega je riba progutala u našem podmorju.

Uz snimku, ribolovci su objavili i tužan status koji kaže:

“Snimka je nastala nedavno u našem akvatoriju…pogledajte je dobro, pogledajte je i nekoliko puta. Radi se o sadržaju želuca jedne ribe u kojemu ima svega osim onoga čega bi trebalo biti… -kazali su razočarani ribolovci, piše jutarnji.hr.

Vjerujemo kako će mnogi u predstojećoj sezoni nakon pojedenog sladoleda omot ipak baciti u koš za smeće kako bi i u godinama koje nam predstoje očuvali čistoću kojom se toliko dičimo.


Komentari