IZNENAĐENJE U ZADNJI ČAS: Ovo je čovjek iz sjene koji bi mogao srušiti Milanovića! (FOTO)

Facebook

Treći kandidat za predsjednika SDP-a svoju je kandidaturu, na iznenađenje svih, podnio u zadnji čas. 

Sinoć, samo nekoliko minuta prije zatvaranja zakonskog roka za predaju kandidature, svoju je predao i Zadranin Dušan Polovina Lungo. Tako je, neočekivano, postao protukandidat dosadašnjem predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću i Zlatku Komadini. U utrku je sve donedavno trebala ući Zrinka Starešinić, koja je u posljednji čas odlučila kako se ipak neće natjecati za nijednu od čelnih pozicija u stranci.

Dušan polovina
Facebook

Zadranin Dušan Polovina kandidirao se na propisanom obrascu za sve tri dužnosti, onu predsjednika stranke, člana Predsjedništva te člana Glavnog odbora. Iako je široj hrvatskoj javnosti nepoznat, ovaj 56-godišnji Zadranin bavio se građevinarstvom, a u posljednje vrijeme se javno aktivirao oko stečaja jednog brodogradilišta. Duško je kandidaturu potvrdio i na svom Facebook profilu, gdje je objasnio i zašto se odlučio na ovaj potez.

Poštovani i dragi moji,kao što vjerovatno već znate istaknuo sam kandidaturu za šefa SDP-a,vjerovatno od toga ništa neće…

Posted by Duško Lungo Polovina on 31. siječnja 2016

Međutim, kako bi kandidatura bila valjana, Dušan bi trebao skupiti tisuću popisa od stranačkih članova, pa je od Tajništva stranke zamolio popis svih koji su u nju učlanjeni, prenosi eZadar.hr. 

>>>OGLASIO SE ZORAN MILANOVIĆ: Na Facebooku ostavio dvije vrlo zanimljive poruke (FOTO)


Komentari