Ivica Kostelić komentirao napad: ‘Ne kužim u čemu je fora, zašto ne izoliraju one koji rade kravale?’

Screenshot/Youtube

Zbog verbalnog napada nekoliko pripadnika Torcide završilo je u zatvoru na 5 dana.

Ivica i Janica Kostelić proslavili su Hrvatsku svojim sportskim dostignućima. Nakon završetka sportskih karijera Ivica se bacio u istraživanje zaleđenih komada svijeta, a Janica je zasjela na mjesto državne tajnice za sport. Mnogima se taj njezin potez nije svidio, a na zub su je zbog neprovođenja Zakona o sportu uzeli i pripadnici Torcide koji su je verbalno napali prije nekoliko dana. Zbog toga je ona kazala da se ne osjeća sigurno u vlastitoj državi, a sve njih je prijavila te su tako “zaslužili” kaznu od 5 dana zatvora, za koju mnogi govore da je neosnovana.

O verbalnom napadu sada je progovorio i Ivica Kostelić, koji za Torcidu ima samo riječi hvale, ali pojedince je osudio.

 

“Već se dulje vremena povlače slične stvari od strane… ne znam jesu li to službeni navijači Hajduka. Ja ne kužim u čemu je fora ako je većina, a vjerujem da je većina Hajdukovih navijača, ako hoćete većina članova Torcide, normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju ljude koji rade takve kravale?”, zapitao se Ivica i nastavio:

“Teško mi je shvatiti i zašto se netko barem ne ogradi od takvih napada, netko u ime navijača Hajduka. Znam da je sve to teško riješiti, ali ja imam i puno prijatelja navijača Hajduka i to su sasvim normalni ljudi. Ljudi koji vole svoj klub, sport, ali kad takvi huligani predstavljaju ili su na bilo koji način povezani s klubom, a klub ne pokušava tome stati na kraj i svi se izvlače da nisu krivi…”, rekao je za Sportske. 

 

 


Komentari