Iskoristite priliku za posao i postanite KONTROLOR zračnog prometa

hr.wikipedia.org

Hrvatska kontrola zračne plovidbe objavila je oglas za izbor polaznika osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa u Zagrebu, Dubrovniku i Zadru. Traži se ukupno 20 polaznika.

Naime, svi kandidati moraju imati završenu 4-godišnju srednju školu te trebaju aktivno znati hrvatski i engleski jezik. Također moraju biti državljani Hrvatske ili neke druge članice EU. Između ostalog, traži se izvrsno zdravstveno stanje, a kandidati moraju biti stari između 19 i 26 godina.

Vrlo zahtjevan, ali izazovan posao

“Postani KONTROLOR LETENJA i ostvari karijeru bez premca! Nakon završenog osposobljavanja postaješ dio zajednice visoko obučenih profesionalaca koji omogućuju nesmetano i sigurno odvijanje zračnog prometa. Kontrolori letenja povezuju svijet 24 sata dnevno. Posao kontrolora letenja je zahtjevan, ali i izazov koji pruža neizmjerno zadovoljstvo.

Ako si samouvjeren i odlučan, donosiš brze i točne odluke, imaš odlično pamćenje, percepciju i pažnju, samomotiviran si, odgovoran, dobro poznaješ engleski jezik, timski si igrač, imaš visoku toleranciju na stres, odlično se snalaziš u vremenu i prostoru te si izvrsnog zdravlja…, prijavi se i postani kontrolor zračnog prometa!

Nakon završenog osnovnog osposobljavanja (basic training), kandidati će se sukladno procjeni i potrebi poslodavca usmjeriti na „rating training“ za oblasnog kontrolora (radno mjesto u Zagrebu) ili toranjskog kontrolora (s radnim mjestom u Dubrovniku, Zadru ili Zagrebu)”, stoji u pozivu.


Sve detalje prijave i oglasa možete pogledati ta službenoj stranici www.crocontrol.hr

 

 

Komentari

loading...
-->