NAJCINIČNIJI TVIT DANA RASPALIO JAVNOST: Građanin poslao poruku Vladi RH, a odgovoru se smije cijeli internet! (FOTO)

Facebook

U Vladinu obranu, u tvitu su koristili prošlo vrijeme, “dala je”, čime su možda i nenamjerno sugerirali kako je reforma pitanje prošlosti. 

Nakon kolektivne ostavke stručnjaka na čelu kurikularne reforme u srijedu 25. svibnja 2016. godine, hrvatska Vlada je na Twitteru poručila kako podržava kurikularnu reformu: “Vlada RH dala je podršku kurikularnoj reformi, koja je obuhvaćena Nacionalnim programom reformi.”

Vlada R.Hrvatske/Twitter
Vlada R.Hrvatske/Twitter

U Vladinu obranu, u tvitu su koristili prošlo vrijeme, “dala je”, čime su možda i nenamjerno sugerirali kako je reforma pitanje prošlosti. Na Twitteru se danas nije proslavila ni najveća oporbena stranka, koja uglavnom tvita nevažne gluposti i koristi priliku za obračune s Mostom.

Boris Jokić, voditelj reforme, je izjavio: “U ovom procesu nemamo dojam da imamo podršku i povjerenje da ovaj proces vodimo dalje. Bili smo spremni na proširenje skupine, ali ne možemo pristati na političke utjecaje, bili oni slijeva ili sdesna. Struka treba biti iznad politike. Ljudi trebaju biti iznad politike”.

Jokić je nadodao: “Zahtijevamo razrješenje od strane ministra Šustara i molimo ga da on ovo i prihvati”, piše Telegram.hr.


Komentari