HUMANITARNI ROCK KONCERT: Malo mjesto u Zagorju i ove godine okuplja vrhunska hrvatska glazbena imena

FOTO: Facebook

Malo mjesto u Zagorju na granici sa Slovenijom dom je humanitarnog rock festivala.

Hoomstock je humanitarni rock festival koji Humska udruga mladih organizira u Humu na Sutli od 2006. godine. Cilj festivala jest promovirati kvalitetnu rock glazbu te jednoga dana izrasti u veliki regionalni događaj. Od 2011. u sklopu festivala održava se i DemoFest koji priliku daje autorskim bendovima za promoviranje nove rock glazbe.

Hoomstock se prve dvije godine godine održavao u lokalnoj kino dvorani, no od 2008. godine Hoomstock se održava na otvorenom, na igralištu osnovne škole. Festival tradicionalno okuplja više od 1000 poklonika rocka, a broj posjetitelja iz godine u godinu raste. Također, regionalni moto klubovi također sudjeluju na ovom festivalu.

Ove godine prvi put ide u 2 dana – 19. i 20. kolovoza – a nudi i festivalski kamp koji je besplatan i ograničenog kapaciteta, organiziran u suradnji s ekipom iz Hemmensa.
Zbog ograničenog kapaciteta kampa, potrebna vam je festivalska ulaznica i prethodna registracija na mail: [email protected]. Cijena ulaznica do 15. kolovoza iznosi 60 kuna, nakon toga 70 kn, a možete ju kupiti na sljedećoj stranici.

Više o samom festivalu i festivalskim novinama “Pouliterca” pročitajte na njihovoj službenoj mrežnoj stranici.

U suradnji sa Potočki Promet organiziran je prijevoz iz Zagreba i Varaždina za vrijeme trajanja Hoomstock 2016.

Prijevoz: http://tinyurl.com/jb8wmnx 
Kamp: http://tinyurl.com/zgpqt3u 

FOTO: Facebook / Hoomstock
FOTO: Facebook / Hoomstock: Program


Komentari