HRVATICE, SLAŽETE LI SE? Muškarac 2015. godine ovaj je poznati glumac (VIDEO)

Screenshot/Youtube

Goran Bogdan dobio je čast nositi ime Muškarca 2015. godine. 

U petom, već tradicionalnom izboru za Muškarca godine, žiri hrvatskog izdanja Playboya sastavljen od 12 ženskih javnih osoba, za pobjednika je izabrao glumca Gorana Bogdana. Drugoplasirani je pjevač i radijski voditelj Saša Lozar, a treće je mjesto zauzeo poduzetnik Mate Rimac.

Kao i svake godine, redakcija Playboya nominirala je 30 poznatih imena držeći se glavnog kriterija da se je predložena osoba u 2015. istakla na području svoga djelovanja, a dodatni kriteriji koje je damski žiri uzimao u obzir bili su – fizički izgled, šarm, seksipil te uglađenost u ponašanju.

Svaka članica žirija od ponuđenih trideset imena, trebala je svrstati njih desetoricu od 1. do 10. mjesta, a mogla je, ako je to željela, na listu uvrstiti i jednu osobu koja se nije našla među predloženima. Žiri su ove godine činile Maja Šuput, Rujana Jeger, Maja Spahija, Sandra Bagarić, Nives Celzijus, Nika Bijelić, Andrea Andrassy, Antonia Matković Šerić, Sandra Špičić, Nevena Rendeli, Ana Perduv i Žanamari Perčić.

Među prvih deset, nakon Bogdana, Lozara i Rimca, plasirali su se Ivan Šarić, Mirko Filipović, Miran Kurspahić, Ivan Dečak, Domagoj Duvnjak, Luka Nižetić, dok su desetu poziciju podijelili Dalibor Matanić i Janko Popović Volarić.


Komentari