HRT-ov VODITELJ POZVAO NA DONACIJE: Počela humanitarna akcija za grad heroj, evo o čemu je riječ (VIDEO)

HRT DONACIJA VUKOVAR
Screenshot/Hrt.hr.

Jutros je otvoreno dopisništvo HRT-a u Vukovaru, a voditelj Dnevnika pozvao je sve građane na donacije. 

Danas je otvoreno dopisništvo HRT-a u Vukovaru, a obilježeno je to i izravnim javljanjem iz tamošnjeg studija. Novinarka Zrinka Perić izravno se iz Vukovara javila u Dnevnik, a razgovarala je i sa vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom. “S ovim dopisništvom će Vukovar biti u fokusu zanimanja i puno će se više čuti o Vukovaru” kazao je Penava za Dnevnik HRT-a. 

Obljetnica u znaku grada heroja

Kulminacija dvostruke obljetnice koju HRT slavi ove godine, 90. godina Hrvatskog radija i 60. godina Hrvatske televizije, dogodit će se 15. svibnja, a sve će biti u znaku Vukovara.

Naime, sljedeće nedjelje na Trgu bana Jelačića HRT organizira veliki humanitarni koncert, a prihodi koji budu ostvareni na njemu skupljaju se za obnovu vukovarskog vodotornja. Na donatorskom koncertu Svi za Vukovar sudjelovat će brojni poznati i slavni, među kojima su grupa Vatra, Toni Cetinski, Ivan Zak, Miroslav Škoro, Massimo, Vanna, Gabi Novak i brojni drugi. Koncert će imati priliku vidjeti cijela Hrvatska, a prijenos ćete moći gledati na prvome programu Hrvatske televizije (HTV 1), Drugome programu Hrvatskoga radija (HR 2) i HRT – Radiju Sljeme od 21 h do 22.30. Video prvog javljanja iz vukovarskog dopisništva pogledajte ovdje.  

>>POZNATI HRT-ov VODITELJ RASPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Objavio ovu fotku pa razljutio dio javnosti! (FOTO)

>>>PRAVA DRAMA NA HRT-u! ‘BRZA EGZEKUCIJA’: Poznata TV voditeljica broji svoje posljednje dane?!


Komentari