GUBI IM SE SVAKI TRAG: Jeste li vidjeli ove mlade ljude? Pomozite ih pronaći (FOTO)

Nestali/Pickmonkey

Od osam nestalih osoba od prošlog tjedna, četiri osobe su pronađene.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Ivan Markić (18) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Ivan se u srijedu, 4. svibnja udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

38c3eeeceaf4b4c32f13

 

Ante Marić (16) je visok 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice. Ante se u subotu, 30. travnja udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

4760f6218230d805cbad

Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u utorak, 3, svibnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu, šarene tajice i crvene tenisice.

N2

>>>ISTRAŽILI SMO! NESTALI MALOLJETNICI UPALILI ALARM: Prava pozadina priče o djeci koja su digla Hrvatsku na noge (FOTO)

 


Komentari