GRAĐANI SU REKLI SVOJE: Pročitajte što ste jednoglasno poručili novom hrvatskom premijeru!

Facebook

Tihomiru Oreškoviću povjeren je mandat za sastavljanje buduće Vlade Republike Hrvatske.

Vrhunski stručnjak sa zavidnom međunardnom i akademskom karijerom novi je predsjednik Vlade Republike Hrvatske. Zajednički kandidat Domoljubne koalicije i MOST-a čovjek je od kojeg se puno očekuje, a čini se kako je njegov odabir, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, oduševio hrvatske građane.

Odmah nakon što je predstavljen javnosti, osvanula je i Oreškovićeva službena Facebook stranica gdje su građani iskoristili priliku te novom predsjedniku Vlade čestitali blagdane te poželjeli svu sreću u daljenjem vođenju države.

‘Svu srecu i bezrezervnu potporu!”,  ”Svu sreću Vam želim  Postivaj HRVATSKU i njene interese.Ne kradi i ne laži.”, komentari su na njegovoj službenoj Facebook stranici.

”Gospodine Oreškoviću čestitam na Vašem izboru.Budite pošteni i pomozite ovom napaćenom narodu da živi dostojanstveno od svoga rada,da imamo Hrvatsku onakvu za kakvu smo se borili.Čestitam Vam Badnjak i Božić da ga provedete u krugu svoje obitelji.Neka Vam Bog pomogne.Sretno.”, jedna je od čestitki upućena mandataru Vlade.

Među čestitarima tako se našao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se svoju podršku u obliku dva osvojena saborska mandata, dao Karamarkovoj Domoljubnoj koaliciji.

12376026_1721260854772848_7278159546501864987_n (1)

Tihomir Orešković rođen je 1966. godine u Zagrebu, 1989. godine diplomirao je kemiju na Sveučilištu McMaster u Kanadi, na kojem je 1991. završio i MBA studij usmjeren na financije i informacijske sustave. Profesionalnu karijeru započeo je 1992. u proizvodnji farmaceutske tvrtke Eli Lilly u Kanadi u kojoj je obnašao i različite funkcije u segmentu financija i međunarodnog poslovanja, uključujući Latinsku Ameriku i Aziju, a iz te tvrtke odlazi s pozicije direktora za odnose s državnom administracijom i ekonomske poslove…

>>> TIHOMIR OREŠKOVIĆ ‘LAJKA’ SDP: Prvi put se obratio medijima, evo što je poručio! (FOTO)


Komentari