GRABAR KITAROVIĆ PREKINULA ŠUTNJU: Evo što je predsjednica radila posljednjih dana!

Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne prestaje nas oduševljavati svojim otvorenim pristupom prema svim ljudima.

Već smo svi navikli gledati našu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović kako nema nimalo problema svoje vrijeme odvojiti za svakog svog državljanina, a još manje problema ima s raznoraznim poslovima. Gledali smo ju kako kuha čvarke, pravi kobasice, kreči kuću, lovi ribu, postavlja poločice, gledali smo ju u mnogo navrata kako se druži s djecom, s ljudima na trgovima, kako odlazi u posjetu brojim udrugama, skuplja donacije ili najkraće rečeno kako se jednostavno voli družiti s ljudima.

No, taman kad smo pomislili kako je ispucala gotovo sve adute, a nije je ni bilo nekoliko dana previše u javnosti, predsjednica nas je ponvono iznenadila. U svom uredu ugostila je članove izaslanstva “Slobodne Fašničke Republike Samobor“, dobro ste pročitali, predsjednica je otvorila maškarama vrata svog ureda. Posjetili su je već dobro nam poznata, tako reći, legendarna Sraka te Princ i Sudac. Fašničko izaslanstvo došlo je u pratnji zamjenika gradonačelnika Željka Staneca i koordinatora za fašnik Marijana Dujmića.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Dienstag, 26. Januar 2016

Predsjenici su uručili i prigodne darove, a jedan je bio uistinu poseban. Naime, poklonili su joj sliku na kojoj je nacrtana njena karikatura u kostimu Supergirl (pandan Supermanu) sa slovom K na prsima. Osim slike poklonili su joj i bistu Srake te ju na licu mjesta postavili na postolje.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Dienstag, 26. Januar 2016

Posted by Samoborski Fašnik on Dienstag, 26. Januar 2016

Predsjednica je znala kako zahvaliti izaslanicima Fašničke republike te je na svom Facebook profilu napisala riječi zahvale.

“Bedaki noriju svaki dan, a pametni samo na fašnik”, započela je predsjednica i nastavila, “Primila sam članove izaslanstva “Slobodne Fašničke Republike Samobor” te im čestitala na izdržljivosti i predanosti u očuvanju najstarije i najveće pokladne svečanosti u ovom dijelu Europe. Samo oni imaju privilegiju trajati taman toliko koliko treba da bi se ljudi zabavili, a proračun to izdržao. I tako nas uveseljavaju iz godine u godinu. Drage Samoborke i Samoborci želim vam puno turista i dobru zabavu”, poručila je predsjednica. Njenu zahvalu podijelilo je gotovo 80 ljudi, a radosno druženje s maškarama “lajkalo” je više od 4.200 ljudi.

Fasnička delegacija kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Evo i omalenog slikopiščića u produkciji propagandne mašinerije Fašničke Republike, radnog naslova "Kako smo se družili s Predsjednicom i ona s nama"…

Posted by Samoborski Fašnik on Dienstag, 26. Januar 2016

>>> PREDSJEDNICA JAČA OD SVIH POLITIČARA ZAJEDNO: Evo zašto je Grabar-Kitarović provjereno najomiljenija političarka!

>>> PREDSJEDNICA PONOVO RASPAMETILA JAVNOST: Ovaj put napravila nešto što je s njom doslovno nespojivo! (FOTO)

>>> GRABAR KITAROVIĆ OPET ODUŠEVILA JAVNOST Predsjednici se trenutno divi cijeli svijet (FOTO)


Komentari