(FOTO) ‘Kralj korupcije’ razotkrio Todorića: Vozi bijesan auto, a u javnosti kuka da nema ništa

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Redatelj Dario Juričan koji je na nedavnim predsjedničkim izborima osvojio čak 4 posto svih važećih glasova na temelju porgrama čija je jedina osnova korupcija, objavio je u utorak novu informaciju o Ivici Todoriću. O njemu je još 2016. napravio dokumentarni film “Gazda”.

Vapaj iz zagrebačkog zdanja: ‘Mi Todorići u Kulmerovim dvorima teško živimo!’

“Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu. Ja kao jedini kriminalac u ovoj zemlji podržavam tvoje kukanje na TV-u i kako onda nakon toga nježno furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj”, poručio je Juričan uz fotografiju luksuznog Mercedesa kojim se Todorić vozi po Zagrebu.

Podsjetimo, RTL je prošlog tjedna posjetio nekoć najmoćnijeg hrvatskog tajkuna Todorića u Kulmerovim dvorima, gdje im se požalio da jako teško živi.

“Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju”, ispričao je Todorić za RTL.

“Ja sam najveći borac protiv korupcije ne samo u Hrvatskoj već u ovom dijelu Europe”, kazao je pritom bivši vlasnik Agrokora protiv kojeg je istraga otvorena prije dvije godine, ali do sada bez ikakvih rezultata.

Humanitarna akcija ‘Pomozimo Todorićima’: Možete donijeti hranu, obuću, odjeću i ostale potrepštine

Komentari pod Juričanovom objavom na Facebooku vrve sarkazmom: “Kao nema se a zimske gume se ima….”, “nije S500 kao nekad, ali nije ni s350 za bacit hahahaha kralj ove igre”, “sigurno se na lož ulje vozi jer se nema”…

Todorićev istup u kojem se požalio da živi u neimaštini mobilizirao je splitsku udrugu Bili Cvitak koja je jučer na Facebooku objavila da će 19. siječnja u Solinu skupljati pomoć za Todoriće te je građane pozvala da doniraju higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

IVICE, SAMO ROKAJ!Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić predsjednik RH am Dienstag, 14. Januar 2020


Komentari