GAF HDZ-a: Domoljubna koalicija prijavila KRIVI HRAST

Facebook

Netko se u HDZ gadno prevario i DIP-u dostavio krivo ime stranke s kojom želi koalirati. Ilčić, šef HRAST-a, stranke koja bi trebala biti partner u koaliciji, ostao je iznenađen kada je saznao da njegova stranka nije na popisu koalicije.

Naime, kao dio Domoljubne koalicije naveden je Hrvatski rast – HRAST, stranka koju prema registru političkih stranaka na stranicama Ministarstva uprave, predvodi Željka Markić. Stranka koja bi trebala biti u koaliciji s HDZ-om i čiji je predsjednik Ladislav Ilčić, u ponedjeljak je bio na predaji lista u DIP-u i zove se HRAST-pokret za uspješnu Hrvatsku.

Da “zavrzlama” bude još veća, stranka s kojom Željka Markić izlazi na izbore zove se U ime obitelji – Projekt Domovina, a predsjednik je Krešimir Planinić koji je za Večernji list rekao da im je rad HDZ-a bio motiv da se politički angažiraju, ali isto tako nije odbacio mogućnost postizborne koalicije s njima.

Prema Registru stranaka, Željka Markić  se vodi kao predsjednica Hrvatskog rasta – Hrast, iako je ona izišla iz stranke, no taj podatak u registru još nije promijenjen, piše tportal.


Komentari

loading...
-->