(FOTO) Prosidba iz snova: Pronašli škrinju, a u njoj je bilo najveće blago

FOTO: Privatni arhiv / ePodravina

Iva Sabljo iz Koprivničkog Ivanca doživjela je prosidbu na kojoj bi joj mnoge žene mogle zavidjeti. Tijekom ljetnog odmora u Žuljani na Pelješcu Iva se odlučila za svoje prvo ronilačko iskustvo, a sadržaj škrinje koju su pritom izronili izazvao joj je suze radosnice, prenosi ePodravina.

Iva je prilikom svog prvog ronjenja svu pažnju posvetila disanju pa kad je njen Alen pod morem pronašao škrinju, rekla mu je da je pusti.

“Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala”, rekla je Iva.

FOTO: Privatni arhiv / ePodravina

Kada su škrinju izvukli na brod i otvorili je, Ivi nije trebalo puno vremena da shvati što se događa.

“Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima”, nasmiješeno se prisjeća Iva.

Alen je potom kleknuo pred nju i zaprosio je, na što je ona naravno odgovorila ‘da’ i nazdravili su šampanjcem s dna mora.

FOTO: Privatni arhiv / ePodravina

Čitava prosidba zahtijevala je jako puno planiranja. Škrinju je napravio Alenov otac i to od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala staro, odnosno kao da je provela godine na dnu mora, četiri je mjeseca bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji, doznaje ePodravina.

Škrinju je prije samog ronjenja Alenov prijatelj potopio u blizini.

Par je zajedno dvije godine. Alen je iz Metkovića, a Iva, inače rodom iz Koprivničkog Ivanca, trenutno u Zagrebu završava specijalizaciju iz oralne kirurgije i uskoro počinje raditi u koprivničkom Domu zdravlja.

“Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio”, kaže ponosna Iva o svom Alenu.

Ako je suditi po zarukama, možemo reći da im zajednički život barem neće biti dosadan.

FOTO: Privatni arhiv / ePodravina


Komentari