(FOTO) ‘Preglupi ste’: Pernar izvrijeđao građane na Facebooku

FOTO: Facebook / Ivan Pernar

Ivan Pernar pošteno je izvrijeđao Hrvate.

Saborski zastupnik Ivan Pernar poznat je po svojim “smislenim” objavama na Facebooku, a svjetlo dana ugledala je još jedna takva. U njoj se, ovog puta, osvrnuo na sve one koji misle da je on glup, odnosno sve koji ga ne podržavaju i ne dijele njegovo mišljenje. Da stvar bude još gora, u komentarima je nastavio vrijeđati građane.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

U prijevodu, Pernar je pametan jer u Saboru, a mi svi ostali, izgleda, baš i nismo. I to je samo prva rečenica. U drugoj stoji da su (pre)glupi, pak, oni koje Sabor (politika) ne zanima. U sljedećoj rečenici se još više zakopava u uvrede pa kaže, ako netko nije u Saboru, nije ni dovoljno pametan da u njega uđe. Zanima nas, u tom slučaju, jesu li, primjerice, i svi naši znanstvenici, preglupi? Dakle, govorimo o ljudima čiji kvocijent inteligencije nadilazi granice prosječnosti i čijim otkrićima se divi svijet. Njima “fali pameti” jer nisu ušli u Sabor?

Status mu je malo nakon objave komentirala i Dora koja je konstatirala da vidimo da ne treba puno pameti za biti u Saboru, a njegov odgovor još je gori od statusa, ali barem je jasno rekao što misli o građanima Hrvatske.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Pa eto, ako ste dosad sumnjali u svoju inteligenciju, Ivan Pernar vam je sve rekao. Ako pak želite postati pametniji to ćete, valjda, postati samo ako postanete njegov pratitelj i ako se počnete slagati s njegovim stajalištima.

>>> (VIDEO) Evo na što Ivan Pernar ‘troši’ svoj godišnji odmor


Komentari