(FOTO) Bujančeva ideja za muzej u Krapini: ‘Unajmite Hajdaša Dončića kao živi eksponat!’

Velimir Bujanec (Foto: Facebook / Screenshot)

“Predlažem muzeju u Krapini da mu ponude honorarni angažman”, napisao je TV voditelj.

Potpredsjednik Sabora, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić gostovao je u Novom danu televizije N1 i komentirao zahtjev Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih da se promijeni ime Trga maršala Tita u Zagrebu

“Partizani su oslobodilačka vojska, no neki se s tim ne slažu”, poručio je SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić na televiziji N1.

“Ne trebaju se slagati, ali mora se znati da je zbog partizana, antifašista i Tita Hrvatska završila na pobjedničkoj strani u Drugom svjetskom ratu. Imate jednu izreku, to se tiče gospodina Hasanbegovića, a povijest treba učiti samo iz povijesti, dakle da su poturice uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović. Ne znam što on želi dokazivati i čime se on dokazuje? A imate tako lijepih primjera u Hrvatskoj.

Evo, u mom Zaboku, gradu u kojem živim, ima jedna lijepa ulica koja se zove Ulica Josipa Broza Tita, koja dolazi na Ulicu Franje Tuđmana, i u čemu je problem? To su gluposti, definitivno, jednostavno nepotrebno trošenje energije na grubo rušenje povijesnih činjenica. Hajdemo se baviti ideologijom 21. stoljeća, obrazovanjem, školstvom. Hajdemo se ideološki sukobiti, a povijest zna tko su pobjednici, tko poraženi i tu možemo završiti tu priču”, kaže Hajdaš Dončić.

Reakcija Velimira Bujanca

Na govor prema Zlatku Hasanbegoviću od strane Hajdaša Dončića reagirao je i TV voditelj Velimir Bujanac, usporedivši ga s neandertalcem!

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti, iako smatramo da se mržnja ne može zaustaviti mržnjom:

“(NI)HAJDAŠ (NI)DONČIĆ JE UVIJEK BIO VEĆI NEANDERTALAC OD SAMIH NEANDERTALACA! E, to vam je Sliniša!

Predlažem muzeju u Krapini da mu ponude honorarni angažman kao živom eksponatu na Hušnjakovom brijegu – jer u njegovom slučaju uspijeva samo revolucija, ali ne i evolucija…”


Komentari