Državno odvjetništvo ne radi jer im je prevruće

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Sumnjamo da još tko može iskoristiti ovakvu ispriku.

Ako ste u ponedjeljak morali nešto obaviti u Općinskom državnom odvjetništu u Zagrebu, pretpostavljamo da ste “poljubili vrata”. Dok ste vi po ovoj paklenoj vrućini išli na posao, ili do njihovog ureda, oni su odlučili da je prevruće da bi radili.

Sve koji su nešto trebali obaviti kod njih dočekala je ova obavijest:

“Dana 1. kolovoza 2017. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, zbog otežanih uvjeta rada uslijed velikih vrućina, neće primati stranke po redovnom rasporedu od 12,00 do 14,00 sati, niti odvjetnike u vremenu od 14,00 do 15,00 sati. U slučaju potrebe izvolite se obratiti pismeno na adresu Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, telefonom na broj 6327-770, na e-mail [email protected], ili faxom na broj 6159-033”, stoji u dopisu koji je potpisala općinska državna odvjetnica Sanja Gospodnetić.

FOTO: Facebook/ Igor Tabak
FOTO: Facebook/ Igor Tabak

Visoke, gotovo ekstremne temperature, trebale bi potrajati desetak dana, pa ako možete odgoditi svoje poslove s Općinskim državnim odvjetništvom, to će biti idealan potez. Kako bismo saznali kako je moguće da su visoke temperature isprika za neprimanje stranaka, obratili smo se glasnogovornici Državnog odvjetništva, njezin odgovor objavit ćemo kada stigne.


Komentari