BOŽO PETROV PREMIJER! MOST ponudio HDZ-u i SDP-u Vladu nacionalnog jedinstva!

Facebook

Bivši HDZ-ovac Drago Prgomet nakon dugo vremena ponovo će se naći na istom mjestu s Tomislavom Karamarkom.

Neslužbeno se doznaje da je MOST i SDP-u i HDZ-u ponudio sklapanje vlade nacionalnog jedinstva s Božom Petrovom kao premijerom, piše Jutarnji list.

Nakon završetka sastanka u središnjici Mosta nezavisnih lista u zagrebačkoj Smičiklasovoj ulici gdje se danas sodržavao sastanak njihovog Nacionalnog vijeća, donesena je jednoglasna odluka koja će javnosti biti poznata u 16:30. Netom po završetku sastanka, Petrov, Prgomet te Ivan Lovrinović uputili su se u hotel Westin na pregovore sa SDP-om. Neslužbeno se doznaje kako su se na sastanku su se našli Zoran Milanović, Vesna Pusić i Boris Miletić te sam Petrov, Prgomet i Lovrinović.

Facebook
Facebook

Nakon Milanovića, predstavnici MOST-a e naći će se i s Tomislavom Karamarko što će ujedno biti i prvi put da dvojica dojučerašnji stranačkih protivnika sjede na istom mjestu. Prema pisanju medija, unutar HDZ-a vlada poprilično pozitivno atmosfera jer se smiju te su naočigled zadovoljniji nego što su bili jučer.


Naime, Gordan Jandroković obratio se medijima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, na kojoj se vijećalo o strategiji pregovora s Mostom.

“Sastat ćemo se s mostom ili danas ili sutra”, kazao je. Osnovna pretpostavka za ulazak u pregovore je to što je HDZ relativni pobjednik izbora, poručio je. On je u ime HDZ-a kazao i da je na sastanku određen tim za pregovore te da je određena granica do koje će ići, međutim, nije otkrio tko je u timu. Međutim, ako je suditi prema svemu što smo do sada vidjeli unutar HDZ-a, sigurno je kako se u pregovaračkom timu nalazi i Goran Marić, Tomislav Čorić, Željko Reiner i Martin Pastuović, ekonomski savjetnik Karamarka i njegov bliski prijatelj.

>>> KOGA BIRATE? ONI SU NAJIZGLEDNIJI BUDUĆI PREMIJERI: Moćni bankar, ugledni konzultant ili diplomat

Komentari

loading...
-->