DEŽURNI KOMIČAR GORDAN MARAS: Sarkastično se narugao Brkiću i Oreškoviću (FOTO)

Facebook

Bivši ministar posljednje vrijeme samo zbija šale na račun kolega.

Jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama, bivši ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras, ponovno je svojom objavom pokušao nasmijati svoje pratitelje na društvenom mreži Facebook. Nakon što ismijavao Kramarka u nekoliko navrata, pa prozivao Mostovca Grmoju, naravno, u sarkastičnom tonu, obrušavao se i na premijera Oreškovića, na ministra financija Zdravka Marića i da ne nabrajamo, shvatili ste, Maras baš voli pisati statuse na društvenim mrežama.

Sada je na tapetu uzeo glavnog tajnika HDZ-a i sada već vjerojatnog novog ministra branitelja, Milijana Brkića, a kao podlogu za zbijanje nove šale iskoristio je Oreškovićevu izjavu “Keep Calm And Govern on”. Maras se odlučio našaliti s Brkićevom aferom s plagiranjem diplomskog rada. “Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep Calm and Copy Paste“, poručio je Maras priloživši uz komentar i fotografiju s tim natpisom.

Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! #samoreforme

Posted by Gordan Maras on Dienstag, 23. Februar 2016

>>> OREŠKOVIĆ NA ŽESTOKOM UDARU: Nakon Marasa, premijera napala i Jadranka Kosor! (FOTO)

>>> OTROVNO PERO GORDANA MARASA: Sarkastičnim tonom nastavlja podbadati Karamarka (FOTO)

>>> MARAS SE OBRUŠIO NA GRMOJU: ‘Ja sam za razliku od njega u politici nešto napravio’


Komentari